- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.380
- Поени од реакции
- 123.298
Шо ги ебеш ќе ги сечеш.ALL IN на 2-ка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ги ебеш ќе ги сечеш.ALL IN на 2-ка

Каква 2ка не се будалете...Маркети се побудалува со јувентус кога игра.....4 на 1 да му искочат па ќе им ја фати...будала е![]()

Кој нема одбрана и Цијани збудалва против Јуве.Џабе ќе брани Маркети кога нема одбрана пред него...
Повикани за вечерва:
PORTIERI: Marchetti, Bizzarri, Strakosha
DIFENSORI: Stankevicius, Ciani, Serpieri, Cana;
CENTROCAMPISTI: Ledesma, Onazi, Mauri, Ederson, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Antic, Crecco, Cataldi
ATTACCANTI: Kozak, Saha, Klose, Rozzi, Floccari.
Централни ќе играат Цана и Сиани, што уопште не е лошо, ама фали Раду на левата бековска позиција. Десно да речеме дека би играл Гонзалес, не беше лош против Рома на таа позиција. Ама го нема ни Лулиќ (исто како Раду, заради жолти картони), така да стварно не знам кој би играл лев бек...
Некако сум песимист за утакмицава.
Кој нема одбрана и Цијани збудалва против Јуве.
Само да не збудали превише и да направи 2 жути за 2 минути. Му се случува и тоа.

Aбе овој Saha e тој што играше у англиско првенство ? ( Луис Саха)![]()

Го наебавме...
А сега баш добро ќе дојдеше.Луд е Лотито, не дозволува никој да се прави попаметен од негоСтанкевичиус лев бек...Го наебавме...
Лотито дебилу, мамицата у п***а еврејска да ти ја е**м ја... Го исфрли Каванда од тимот зашто не потпишал нов договор... како и којзнае колку пред него.А сега баш добро ќе дојдеше.