Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
ако играте 2ка не играјте играјте после 30 минута паша гол 30+ е у копЧка а у спорт лајф 29-30 околу 2 коеф е

Каква 2ка не се будалете...Маркети се побудалува со јувентус кога игра.....4 на 1 да му искочат па ќе им ја фати...будала е :D

Каква 2ка не се будалете...Маркети се побудалува со јувентус кога игра.....4 на 1 да му искочат па ќе им ја фати...будала е :D

Разбуди го ВАНЗЕМАЉСКОТО у себе - Федерико Маркети :D

Џабе ќе брани Маркети кога нема одбрана пред него...

Повикани за вечерва:

PORTIERI: Marchetti, Bizzarri, Strakosha
DIFENSORI: Stankevicius, Ciani, Serpieri, Cana;
CENTROCAMPISTI: Ledesma, Onazi, Mauri, Ederson, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Antic, Crecco, Cataldi
ATTACCANTI: Kozak, Saha, Klose, Rozzi, Floccari.

Централни ќе играат Цана и Сиани, што уопште не е лошо, ама фали Раду на левата бековска позиција. Десно да речеме дека би играл Гонзалес, не беше лош против Рома на таа позиција. Ама го нема ни Лулиќ (исто како Раду, заради жолти картони), така да стварно не знам кој би играл лев бек...

Некако сум песимист за утакмицава.

Џабе ќе брани Маркети кога нема одбрана пред него...

Повикани за вечерва:

PORTIERI: Marchetti, Bizzarri, Strakosha
DIFENSORI: Stankevicius, Ciani, Serpieri, Cana;
CENTROCAMPISTI: Ledesma, Onazi, Mauri, Ederson, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Antic, Crecco, Cataldi
ATTACCANTI: Kozak, Saha, Klose, Rozzi, Floccari.

Централни ќе играат Цана и Сиани, што уопште не е лошо, ама фали Раду на левата бековска позиција. Десно да речеме дека би играл Гонзалес, не беше лош против Рома на таа позиција. Ама го нема ни Лулиќ (исто како Раду, заради жолти картони), така да стварно не знам кој би играл лев бек...

Некако сум песимист за утакмицава.
Кој нема одбрана и Цијани збудалва против Јуве.

Станкевичиус лев бек... :facepalm: Го наебавме...

Лотито дебилу, мамицата у п***а еврејска да ти ја е**м ја... Го исфрли Каванда од тимот зашто не потпишал нов договор... како и којзнае колку пред него. :tapp: А сега баш добро ќе дојдеше.

Станкевичиус лев бек... :facepalm: Го наебавме...

Лотито дебилу, мамицата у п***а еврејска да ти ја е**м ја... Го исфрли Каванда од тимот зашто не потпишал нов договор... како и којзнае колку пред него. :tapp: А сега баш добро ќе дојдеше.
Луд е Лотито, не дозволува никој да се прави попаметен од него :pos:

Само вака со Маркети :pos:

Толку од братов, нема веќе ванземаљски да реагира.

Ита Јувентус шампионски - џоа Бране шо вика :D

Леле леле одбранава ни е бетер од швајцарско сирење:eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom