Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Бранко е хипик бе. :D Мислам дека некои реченици кои му се чести треба да ги патентира. На пример "Џемаили е роден во Тетово". Ок ова почна и Стево да го користи. Исто така и двајцата се договорени да викаат "Бошко Јанкович" никако Јанкович само, мора да е и името и презимето. Како што Киву не е Киву туку е "Романецот Киву".

А најјак е поради тоа што додека коментира натпревар, обично на Интер, во меѓувреме на фејсбук пишува - se custvuva 2:0. (или кој и да е актуелниот резултат) :D

На второ место после бране е секако стево кој алал му вера со затнат нос да коментираш 15 сезони фудбал не е малку.
:pos::pos: Од срце си ме насмеал!(y)

"Ќе нема веќе непоразени екипи во Италија" :pos::pos:

Инаку немој да мислите дека тогаш Интер беше непоразен затоа што беше многу јак, туку играше нерешени на кило. Замислете само во првите 13 кола играа 2-11-0 аххаха

На второ место после бране е секако стево кој алал му вера со затнат нос да коментираш 15 сезони фудбал не е малку.

Пред некое време имавме шанси да го слушнеме и третиот алтернативен коментатор (му го заборавив името) кога еден од Бранко или Стево е отсутен. Бранко и Стево за него се Калински. Гледаш натпревар од дното на табелата и го слушаш него....
"И еве шанса.........................................шутираше.................................... ...........................Роландо Бјанки...........................................................................убава можност......................................................................но резултатот........................................................остана...............................................................непроменет................"

:sleep:

И додека да ја докаже реченицата, гледаш другиот тим дава гол :icon_lol:

Пред некое време имавме шанси да го слушнеме и третиот алтернативен коментатор (му го заборавив името) кога еден од Бранко или Стево е отсутен. Бранко и Стево за него се Калински. Гледаш натпревар од дното на табелата и го слушаш него....
"И еве шанса.........................................шутираше.................................... ...........................Роландо Бјанки...........................................................................убава можност......................................................................но резултатот остана...............................................................непроменет................"

:sleep:

И додека да ја докаже реченицата, гледаш другиот тим дава гол :icon_lol:
Марјан му беше името ако не се лажам и тој коментираше на прегледот на колото во понеделник...

Коа глеам серија А без бране не ми е ист шмекот...(n)Од коа знам за себе човекот коментира Серија А.

.... Има добар Ударр, Вистински фудбалски Џентлмен е Хавиер Занети, Италијанското СУПЕР дерби, дербито на Италија.:icon_lol:

ова му е мега јако .... сите играчи без разлика дали е балотели,тоти,видал,ранокија,барзаљи па и маркети да е ... ако се спрема за шут иде таа реплика, има добар удаааааррррррр ..... и крагауууууууууууу преку трибини во секоја ситуација без исклучок.

„И Буфон херметички го затвори својот гол“. 2 дена сум се смеел на ова.

Јас мислам дека веќе може да почнеме со честитките кон Јувентус! :icon_mrgr:

Почекај, во недела после 22:30 часот, е тогаш ќе биде најубаво време за честитање :icon_mrgr:

Инаку Мацари скренал...

Искусниот стратег на Наполи,Валтер Мацари,полн со пофалби за својот клуб и клубот од Торино.На интервју во весникот "tuttsport" стратегот одговори:

"Не е проблем за неосвоеното скудето.Јувентус е тим кој има најдобра екипа а тоа го докажа во поскедните две години и сезоната во лигата на евроските шампиони.Нашите момци дадеоа се од себе,но неможеа да го освоат скудетото.Јувентус е тим кој во одбраната и средниот ред е многу силен,според мене Јуве ја поседува најдобрата одбрана во Европа и ширум светот".

Запрашан за својот тим,стратегот одговори:

"Немаме шанси да го освоиме скудетото и во наредната година.Ни фали двајца Топ одбранбени играчи како Киелини и Барзаљи во Јувентус,Бонучи станува се подобар и подобар и е веќе блиску до нивното ниво.Доколку имавме играчи во среднот ред како што се Маркизио,Видал и Пирло,ние ќе бевме најдобри.Исто така имам само пофалби за Лихштајнер и Асамоа,а особено за Погба.Тој е одличен талент и никогаш не сум видел играч на 20 години да игра како него.На нас ни фалат двајца играчи од одбраната како Барзаљи и Киелини и тројца играчи од средниот ред како Маркизио,Пирло и Видал за да го освоиме скудетото.Со овој тим нокогаш нема да успееме.Но со развојот на настаните задоволен сум од тимот".

Запрашан дали бил фан на Старата Дама,стратегот одговори:

"Како дете бев голем фан на Јуве.Тој е одличен тим и му фали еден добар напаѓач за освојување на ЛШ.Сигорен сум дека заедно со Љоренте можат да ја освојат Лигата на Шампионите во наредната сезона".

Сега очекувам и изјава од Морати кај што вика дека ко мал пробал да се запише да тренира фудбал у Јувентус али го обдиле пошо е мн грд,па сеa ги мрази ради тоа :cautious:

e971e514db39b4c451eb258abdc45dee.gif

Вакви скренати управи има само во Италија и нигде на друго место! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom