Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.480
- Поени од реакции
- 19.151
Така е, само многу жал ми падна за Пескара бидејќи примија гол од контра и тоа во офсајд. Сиена беше многу подобра во првото полувреме, ама овие кога притиснаа во второ ги растурија. Дечките од Пескара иако се најлесен противник за добивање, сепак играат убав фудбал за око, ама за жал со таков фудбал не се останува во Сериа А. Се си мислам дека ако не го отпуштеа првиот тренер, кој и немаше толку лоши резултати, ќе имаа поголеми шанси за опстанок.Јас само се ставив да ви кажам дека ептен сте се зафркнале ако не сте гледале денес Пескара-Сиена.. Па човече овие утакмици за гол прволигашки живот ептен се најубави, буквално 90 минути се играше де на едната де на другата страна и немаше типично италијанско пимплање и лежење по терените .. Летаа стативи, пречки , прекрасни голови , едноставно МЕ - РА - ЦИ !
Boom Shaka Lakka
Хахха. Ме нарече мондониЦо, мондониЧо, само не онака како што треба, т.е мондониКо

Не верувам да дојде Освалдо, бидејќи Љоренте веќе е тука, а не ми се верува уште еден да зема Јуве, освен ако не е некоја ѕвезда, односно големо име. Ама, сепак ако дојде по некоја случајност Освалдо во Јуве, тогаш мислам дека нема да е тој истиот од сега. Ова се веќе хипотетички муабети, за кој нема смисла да се дискутира, затоа што многу услови треба да се исполнат, за да може да ги видиме резултатите какви се.
. никогаш не сум се жалел ама ова е веќе премногу дури и за просечен италијански судија на метро од него класична симулација ... ццц
( вклучувајќи го и овој денешниот ). Кои дудуци...