FIFA 13

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Јас ја инсталирав фифа и по 30мин играње сфатив дека најдобрата команда е ALT + F4....

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Јас ја инсталирав фифа и по 30мин играње сфатив дека најдобрата команда е ALT + F4....
Си сфатил дека ништо не си сфатил :) Оди играј си пес и топката нека им минува низ нозете иако треба да шутнат во тој момент .. сега всушност зависи од вкусот дали сакаш научна фантастика и роботи(пес) или реална футбалска игра(фифа)

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Си сфатил дека ништо не си сфатил :) Оди играј си пес и топката нека им минува низ нозете иако треба да шутнат во тој момент .. сега всушност зависи од вкусот дали сакаш научна фантастика и роботи(пес) или реална футбалска игра(фифа)
До утре да се караме невреди за тоа што е подобро ПЕС или ФИФА затоа ќе премолчам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
До утре да се караме невреди за тоа што е подобро ПЕС или ФИФА затоа ќе премолчам.
Нема потреба од карање. Убаво ти кажа човекот.. ако сакаш научна фантастика (читај скрипта) играј пес, ако сакаш реалност, играј фифа.
Уствари пес можеш да играш и со 2 копчиња - шут и пас. За разлика од фифа која е многу потешка и не толку едноставна како пес. Ти си изиграл една партија на фифа, не си можел од свртување да дадеш гол, или од неприродна позиција на играчот и тоа е заклучок дека не чине?
Е сега ако зборуваме за инает, тоа е веќе друго...

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Нема потреба од карање. Убаво ти кажа човекот.. ако сакаш научна фантастика (читај скрипта) играј пес, ако сакаш реалност, играј фифа.
Уствари пес можеш да играш и со 2 копчиња - шут и пас. За разлика од фифа која е многу потешка и не толку едноставна како пес. Ти си изиграл една партија на фифа, не си можел од свртување да дадеш гол, или од неприродна позиција на играчот и тоа е заклучок дека не чине?
Е сега ако зборуваме за инает, тоа е веќе друго...
Другар тебе никој неможе да ти докаже дека Пес е подобро од фифа а мене никој неможе да ми докаже дека Фифа е подобро од пес.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Другар тебе никој неможе да ти докаже дека Пес е подобро од фифа а мене никој неможе да ми докаже дека Фифа е подобро од пес.
Ако се инаетиме ДА, ако гледаме реално НЕ :)
Јас колку што имам скапано на пес 06 и пес 2009, само некој болесник би ми парирал.
И како што кажав, пес 6 и 2009 беа игри, а од 9 наваму пес е ТИЊА. Фифа до 11ката беше тиња и неможев да ја смислам. И кога плешев пес 09 да ми речеше некој дека во иднина ќе играм фифа, ќе го направев будала. Така да, реално ако гледаме ПЕС е ДААААЛЕКУ назад за фифа. Тешки во иднина нека биде подобар пес, зошто да не го играме, мислиш ЕА е фирма на татко ми па да морам да играм фифа :D
Ама како што тргнала работава секоја година е исто. copy-paste на нивните скрипти. Значи на 13ката пес видов многу работи што ги има на пес 06. Незнам колкав си, али можда овие 2 стари верзии од пес ги немаш играно, па затоа незнаеш. :)

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Ако се инаетиме ДА, ако гледаме реално НЕ :)
Јас колку што имам скапано на пес 06 и пес 2009, само некој болесник би ми парирал.
И како што кажав, пес 6 и 2009 беа игри, а од 9 наваму пес е ТИЊА. Фифа до 11ката беше тиња и неможев да ја смислам. И кога плешев пес 09 да ми речеше некој дека во иднина ќе играм фифа, ќе го направев будала. Така да, реално ако гледаме ПЕС е ДААААЛЕКУ назад за фифа. Тешки во иднина нека биде подобар пес, зошто да не го играме, мислиш ЕА е фирма на татко ми па да морам да играм фифа :D
Ама како што тргнала работава секоја година е исто. copy-paste на нивните скрипти. Значи на 13ката пес видов многу работи што ги има на пес 06. Незнам колкав си, али можда овие 2 стари верзии од пес ги немаш играно, па затоа незнаеш. :)
Во 2005 играв фифа па оттагаш навамѕ се Пес.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Од Кајгана директно
ФИФА 14

Настрана гејмплејот(кој уште не е прикажан), ми делуе горе-доле иста на графички план, што не ми се допаѓа.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Од Кајгана директно
ФИФА 14

Настрана гејмплејот(кој уште не е прикажан), ми делуе горе-доле иста на графички план, што не ми се допаѓа.
Само нека го задржи гејмплејот, пошто ова е врвот дефинитивно со 13кава.
Графиката не ми е толку битна. Само да не стане механичко срање како ПЕС што ја направија...
Очекувања големи имам. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Само нека го задржи гејмплејот, пошто ова е врвот дефинитивно со 13кава.
Графиката не ми е толку битна. Само да не стане механичко срање како ПЕС што ја направија...
Очекувања големи имам. :)
И јас искрено не ми е јасно што воопшто ново ќе внесат. Буквално све има во 13кава, не мора ништо ново.
BTW прочитав дека физиката на топката е подобрена, така да ќе имала уште пореално движење.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
ako moze nekoj da mi dade link od fifa 13, me mrzi da baram po stranive.... fala odnapred :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ako moze nekoj da mi kaze dali postoi patch ili opcija za transfer na igracite. Najdov opcija edit :) menjavam igrac vo timot, pustam da igram igracot si e vo stariot tim...

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Dali ima nekakva moznost da se igra online, ili mora original CD da imam?

Kajgana Shop

На врв Bottom