- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.798
- Поени од реакции
- 2.366
знае ли некој како да измерам дистанца што сум ја истрчал во затворен простор?? Трчаме со еден другар во сала и сакаме да знаеме колку километри сме истрчале...
Математика? Ако трчате во круг, измери колку метри е кругот (или должината и ширината на салата), помножи со бројот на кругови кои сте ги истрчале и готово...знае ли некој како да измерам дистанца што сум ја истрчал во затворен простор?? Трчаме со еден другар во сала и сакаме да знаеме колку километри сме истрчале...
Со тренерки трчаше?????? Како можеш да трчаш во тренерки, мене ме нервираат па колку и да е ладно кога трчам внатре сум на шорцевиЛани неколку минути под 2 саата го истрчав полумаратонот, а оваа година одам на 1:45. Гледам овој пат сите посериозно го сфаќате маратонот и сите барате специјални патики за трчање, исто и кај мене ја гледам промената, а не како лани со тренерки и со патики потешки од ногата.
Навика, цела зима на минус температури на кеј нема ваљда со шорцеви да трчам.Со тренерки трчаше?????? Како можеш да трчаш во тренерки, мене ме нервираат па колку и да е ладно кога трчам внатре сум на шорцеви
Каде да најдам вакви патики ??Во аутлетот има нешто поефтино ? или кај да видам да не ги шетам сите продавници...Навика, цела зима на минус температури на кеј нема ваљда со шорцеви да трчам.
Инаку патиките се многу битни, само што почнав да се спремам и истрчав 21км со обични скејтерски патики и после тоа цела недела левото стапало во аут. Затоа на прво место се патиките, мора да бидат лесни и со воздушно перниче инаку повреди се неминовни.
Од аутлетот земав ја за 1920 денари, Puma running, платнени, лесни, мека потпора на ѓонот, ко втора кожа ми се коа ќе ги облечам, абе милина.Каде да најдам вакви патики ??Во аутлетот има нешто поефтино ? или кај да видам да не ги шетам сите продавници...