Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ете еден поклон за вчерашната победа :D

BFj8Nh-CEAE1j9H.jpg

Ова Dolce ♥♥♥♥ да не е? :love::D

Реков дека кокошките нема да ја завршат сезонава со силната форма, како кинеска сијалица се, работаат перфектно десет дена и после прегоруваат!

Реков дека кокошките нема да ја завршат сезонава со силната форма, како кинеска сијалица се, работаат перфектно десет дена и после прегоруваат!

Жена му на Сања, Лудвин Кадри Сања ;)
--- надополнето: 18 март 2013 во 15:12 ---

Жена му на Сања, Лудвин Кадри Сања ;)

Читам нешто +6 недели Вилшер аут.Колку е точно ќе видиме.

Читам нешто +6 недели Вилшер аут.Колку е точно ќе видиме.

Изгледа не е точно

Geoff Arsenal @GeoffArsenal

News: Just got an update on Jack. Was told he has an "has an outside chance of being back for West Brom but he is expected back for Norwich"

John Cross @johncrossmirror

I am assured stories/rumours on Jack Wilshere being out for season are NOT correct. Nothing has changed since last week. He's doing OK #afc

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Инаку тука имав кладба со еден за Баерн-Арсенал, кој мине даље. Да не барам назад низ темата сам да си се пријави за месец дена аватар.
Blazing Guns
ти ли беше?

Јас мислам дека целава повреда на Вилшер е фејк за да не игра за репрезентација, против бразил играше 90 минути и венгер не беше задоволен, мислам дека против вест бромвич ќе игра, останува да видиме

Разбира некој Француски?

Јас мислам дека целава повреда на Вилшер е фејк за да не игра за репрезентација, против бразил играше 90 минути и венгер не беше задоволен, мислам дека против вест бромвич ќе игра, останува да видиме
Јас сум сигурен дека тој ама и Полди се со исти причини “повредени“ следни 3/4 недели.
Да бидеме искрени го измолзеа до последна капка англичаните Џеки и веќе не е нормално ,а Полди е во лош период каде што му паѓа формата а неговото здравје (повреди) се се по чести и ситни... што значи му треба одмор а швабите не ги цимолат како нашиов клуб играчите, таму трчаат 90 минути нон-стоп напред назад...кај нас тоа е само Артета и секако Џеки ( Од прв тим инаку Коквелин дефинитивно нај die-hard момак )

Szczesny: "I am too happy to go somewhere else. I believe in the philosophy of the club and that Arsenal will start to win again.

He also said;As long as they want me here, there is no ’somewhere else’, and I have a contract until June 2015.”

Вистина ова го рекол, и тоа после само 2 натпревари на клупа???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom