Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Каде бе овој тренер на Вардар бе, иди лепи плакати бе 
Симоновски 2 гола ни даде 
Тренерот ја прави атмосферата помеѓу играчите,тренерот треба да ги мотивира.......''Играва'' на Вардар на се личеше само на шампионска екипа не личеше. Никаква ангажираност, пристап спрема уткмицата голема нула, желба никаква пола од играчите да ги прашаш што цел имате денес на теренов што излагате незнаат да ви кажат.
Џиџи неможе да влезе у терен да ви игра. Металург со никаква игра дава 3 гола.
Пола се лингури играчиве треба да ги истресете малце појше мислат на кафето у Сити мол него да играат. Мое мислење.

Ај жити се поштеди не од такви паметувања.Го гледав само првото полувреме,а како успев да издржам да гледам онаков ‘‘фудбал‘‘ цели 45мин. не знам ни самиот.Тоа што Вардар го играше во првото полувреме е срамно да го игра тим од 3та лига,а кога ќе ти текне дека пред неполн месец се лупаа во гради дека ќе играат ЛЕ мене срам ме фаќа.

Ај жити се поштеди не од такви паметувања.
Гледај Милан и уживај![]()
Кој се лупал во гради, освен Џиџи дека ќе играме Лига Европа?Има нешто што не е точно во мојот пост или сакаш слепи да се правиме ?

Кој се лупал во гради, освен Џиџи дека ќе играме Лига Европа?
Ја знаеме ситуацијата, не си ни потребен ти за да ни ги отвараш очите, и да кажуваш што како![]()