Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
:icon_lol:
поздрав со песната паца интер амала

Браво за Интер. Комплетно заслужена победа. Катанија беше многу лоша во одбрана, но во воздухот се чувствуваше победата на Интер уште на почетокот на второто полувреме.
Сега треба само полека и да не дадат чекор повеќе како после победата против Јуве.
Искрено не го очекував овој резултат. Стварно не верував дека Катанија може толку наивно да изигра. Толку со европскиот сон за тимот од Сицилија.

те изнервира Интер што тепаше без судии :icon_lol:

Не ми изигравај кловн сега.Или како што ти реков изјасни се или не пишувај глупости без потреба.
--- надополнето: 3 март 2013 во 17:12 ---
По ова се гледа дека пишува кој како му одговара.Каков црн пенал од Маркети немаше ни п од пенал, црвениот тотално нереален,а и при голот имаше чист фаул од Шарави

:facepalm:

Шарави го проаѓа Маркети и овој го фаќа за нога...како тука нема пенал ?
Црвениот беше максимално исправен.Ако не беше фаулиран Шарави тогаш уште пред да стигне Диас овој ќе шутираше и ќе беше тоа чист гол.Само ако...барајте утеха во судијата за лошиот резултат.
Шарави чисто одигра на топка и срамота е за таков дуел да речеш дека имало фаул од Шарави.Дури и да имаше некаков контакт срамота е да се спомне таа ситуација затоа што за таков контакт фаул ни во кошарка не се бара.

Си дојдоа работите на свое место на табелата уште мафијашиве да ги симнеме надоле и таман ке биде :sneaky:

Како изигра Роки? :icon_mrgr:

Не ми изигравај кловн сега.Или како што ти реков изјасни се или не пишувај глупости без потреба.
--- надополнето: 3 март 2013 во 17:12 ---

:facepalm:

Шарави го проаѓа Маркети и овој го фаќа за нога...како тука нема пенал ?
Црвениот беше максимално исправен.Ако не беше фаулиран Шарави тогаш уште пред да стигне Диас овој ќе шутираше и ќе беше тоа чист гол.Само ако...барајте утеха во судијата за лошиот резултат.
Шарави чисто одигра на топка и срамота е за таков дуел да речеш дека имало фаул од Шарави.Дури и да имаше некаков контакт срамота е да се спомне таа ситуација затоа што за таков контакт фаул ни во кошарка не се бара.
Си кажав што мислам и како јас гледам на работите и сеуште стојам на тоа, може и да грешам но тоа си е мое мислење, башка и веќе тоа не е важно се е веќе завршено, првенството продолжува и ќе видиме што ќе биде до крајот. Честитки за победата.

Алварез си е играчиште,не ми е јасно зошто не добива шанса во Интер.Страв ми е да не помине како Коутињо,да го шитнат во некое тимче ко Леванте па таму да праи дар мар.Коутињо отиде во Ливерпул и се повампири детето.

Ај може до наредна сезона Морати ќе се свести дека со ваков моментален состав и таков ростер на играчи не се проаѓа во Европа така лесно.Ќе почне да пие Билобил па да се надеваме ние Интерашите дека ке делуваат на него.

Икарди и Кампањаро не се лоши,посебно овој вториов пошо у Наполи секогаш кога и да игра,игра одлично,а првиот е млад и недокажан,допрва ќе треба да се докажува.
На крилата сме ебано мртви,и нападот не е нешто поарен,а за одбраната,таа може најлесно да се среди со носење на двајца играчи.
Едниот би сакал да е Астори,а другиот Врсаљко,ако е исто така добар како на ФМ12 :pos:

Незнам да сум го гледал некогаш Астори против појакиве тимови, а да не се усрал.. Дали безвезен пенал, дали автогол или црвен, нешто морат да се десит. Просек според мене.

Ќе има ли ДВА спрема НУЛА?
.
.
.
.
ииииииии ДВА спрема ЕДЕН!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom