Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
овој Шарави треба оскар да добие 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој фаул направен од последен играч во одбрана врз противникот, без разлика дали ќе го повлече, бутне, удри, сопне и што ли не, Е црвен картон. Му прекинува гол шанса, шанса која 90% треба да биде гол.
овој Шарави треба оскар да добие![]()
Најмногу мразам да критикувам судиски одлуки, бидејќи според мене она што судијата ќе го одлучи е така и завршена работа. Но црвен картон во никој случај не смееше да му даде на Кандрева за ваква дискутабилна ситуација каде што очигледно ни Рицоли не знаеше дали воопшто е фаул или симулација.
Според мене Ел Шарави изглуми во оваа ситуација. Но и да забележал судијата спротивно тоа не беше за црвен картон затоа што Диас стигаше и Ел Шарави немаше чиста шанса за гол, што е единствената важна работа за дали еден старт во вакви случаеви е за црвен или жолт.
Само жално е во медиумите како се реагира на такви ситуации кога станува збор за Милан од една страна и за било кој друг тим од друга страна.
Што е следното, дека вчера воопшто и не играле Милан и Лацио, туку дека тоа Берлускони и масоните ни пуштиле некоја симулација да гледаме? 
Проблемот е што имаше играч од десно кој дискутабилно беше дали ке стигне да го пресече Шарави или не...
Според мене, пенал и ништо друго, како што кажа Радлер, да му свириш пенал и црвен картон во дерби, е упропастување на утакмица...
Вака со водство на Милан, можеше само да гледаме поубав натпревар а не тренинг на Милан...
Нема врска што подоцна можеби Манчестер и ќе испадне... Бива така?

И има уште ден момент кој никој не го коментира. Имаше една сомнителна ситуација кога Маркети стартуваше со рака врз ногата на Шарави. Добро не сум сигурен дали навистина го допре за нога. Ако ви текнува, после тоа Пацини шутираше, а еден играч на Лацио ја извади од гол линја.

Hm_Hm, eдна МАЛА разлика меѓу двата натпревара, Милан-Наполи го гледав како неутрален гледач, а такво ми беше и мислењето погоре...
Измеша баби и жаби и по важноста на натпреварот...
Мене лично ми е помило мојот тим да победи 11 на 11, наместо сега сите да викаат дека Милан има судиска помош низ сезонава...

Натпревар со директен конкурент во борба за место кое води во ЛШ. Значи, тоа е целта на Милан сезонова, да избори пласман во ЛШ. Толку за важноста...
Последната реченица ти е вишок. И за Манчестер Јунајтед се збори дека има помош од судиите, поточно зборуваат фановите на Арсенал, Челзи, Ливерпул, па што со тоа?!![]()
По ова се гледа дека пишува кој како му одговара.Каков црн пенал од Маркети немаше ни п од пенал, црвениот тотално нереален,а и при голот имаше чист фаул од ШаравиПоединци (да не речам цел фан клуб) коментираат само за тоа што им одговара и затоа оваа тема не лични на ништо.Искрено ви се чудам кога гледам дека им објаснувате ама тоа си е ваше право.
Ситуацијата Ел Шарави-Пацини беше на почетокот и беше ситуација во која што требаше да биде досуден пенал плус црвен картон за Маркети.Ел Шарави го проаѓа Маркети,а овој го фаќа за нога што автоматски е црвен картон и пенал за Милан.Само пак ќе повторам...одредени членови гледаат само како што им одговара и затоа не вреди да се потроши ни минута на темава...Ел Шарави глумел.![]()
и од Пацини вториот гол требало да се поништи оти многу силно пуцал, предходно се договориле да нема со силни.По ова се гледа дека пишува кој како му одговара.Каков црн пенал од Маркети немаше ни п од пенал, црвениот тотално нереален,а и при голот имаше чист фаул од Шарави

Да така е во право си.Мислам дека имаше уште еден минимум црвен картон за Лацио и два три пеали.и од Пацини вториот гол требало да се поништи оти многу силно пуцал, предходно се договориле да нема со силни.
![]()

Да така е во право си.Мислам дека имаше уште еден минимум црвен картон за Лацио и два три пеали.![]()
Бравооооооооооооооо

ти најде да кажешПоединци (да не речам цел фан клуб) коментираат само за тоа што им одговара и затоа оваа тема не лични на ништо.Искрено ви се чудам кога гледам дека им објаснувате ама тоа си е ваше право.![]()

Ел Шарави глумел.![]()