Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Бравооооооооооооооо:cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 3 март 2013 во 14:05 ---
Во моментов Милан е поквалитетен и мислам дека и без помош на судијата ќе победеа, ама ме иритира тоа што не ги гледате работите реално (со чест на исклучоци) и признаете дека имаче судиска грешка при црвениот картон и фаул од Шарави при првиот гол.

Untitled.jpg

значи го помина последниот играч пред голманот и му стартуваа од зад грб, и најмал контакт да имало тоа е директен црвен. ова беше најправилна одлука пошто контактот беше надвор од 16те метри.

Kандрева ако не добиеше црвен картон ќе постигнеше хет трик и на крај ќе беше 3:3 :icon_lol:

Мое мислење е дека Ел Шарави изглуми. Судијата процени на друг начин и нека биде така.
Некни на натпреварот Удинезе-Наполи имаше слична ситуација па на Армеро му дадоа жолт за симулација.

Но, нека биде правилна одлуката. На крај краева судијата е тој што кажува што и како.

Ауу што е ова бе ? :D
Одамна не било вака во Италија
На 5 од 6те натпревари, гол уште од самиот почеток :)

Колку се отепани овие Интер :tapp:

Овај Хандановиќ можеше да биди повампирен против Милан сега колку да се 11 седи на гол

Што убаво си ја имав на ливче Канатија - Интер 1, ама вчера најдоа да ме зезнат Сасуло со Гросето пи..а им мајчина

Што убаво си ја имав на ливче Канатија - Интер 1, ама вчера најдоа да ме зезнат Сасуло со Гросето пи..а им мајчина
Јас 1х ја имав ама мене Лион ме зезна Х-2

Што е крив Ханданович кога има дебакл одбрана пред него..овој Хуан не знае кај се наоѓа. Скелото какви центаршутеви испраќа само Ливаја може да дојде до нив.

Томазо Роки :facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 3 март 2013 во 16:05 ---
го барале и Руд ван Нистелрој да се врати од пензија, он ќе ги извади :)))

Томазо Роки :facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 3 март 2013 во 16:05 ---
го барале и Руд ван Нистелрој да се врати од пензија, он ќе ги извади :)))
Од пензионираниве играчи само он може нешто да направи.

Катанија изглеа пак ќе кикснат.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom