Секс школо

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Дечки ми треба еден совет.Имам проблем кога го ставам кондомот,осеќам како да ми е мал кондомот бидејќи пенисот ми е дебел,а и сечен ми е така што потешко се става(како мал од здравствени причини).Исто така ми се намалува ерекција додека го ставам. :)
И ја не користам кондоми но од други причини (финансиски) зато го виткам во лист од лозница за 20 денари има 10 листови, малце пецка но брка работа

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дечки ми треба еден совет.Имам проблем кога го ставам кондомот,осеќам како да ми е мал кондомот бидејќи пенисот ми е дебел,а и сечен ми е така што потешко се става(како мал од здравствени причини).Исто така ми се намалува ерекција додека го ставам. :)
Оди во некој поголем маркет, купи нараквици гумени за една употреба. Е после со ножица го сечиш палецот, и пробај да го натегниш. Ако не ја бива и така, ти останува да си го замоташ во лист од лозница. Постручно на таа тематика можи Let 3 да ми ти објасни.

M

MrzaRules

Гостин
Барај вакво нешто, ако го има кај нас некаде..ако не на крај без кондом :D

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Болки при отварање на главичката... и црвенило на врвот на кожичката а пред тоа како црвени точки на главичката, шо сипмтоми се тоа некој постручен нека се истакне :)

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Болки при отварање на главичката... и црвенило на врвот на кожичката а пред тоа како црвени точки на главичката, шо сипмтоми се тоа некој постручен нека се истакне :)
Ако е вакво нешто тогаш сифилис си закачил. Ако е вакво тогаш е гонореја. Ако не е ни ова тогаш трк кај уролог.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
не го плаши... барај на нет “кандида“....

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Со девојката имавме незаштитен секс. После 1 част имавме повторно незаштитен секс, но пред вториот пат орално ме задоволи 10-15 минути. Дали е можно да останале живи сперматозоиди од првиот пат кој би довеле до бременост? (мое мислење е дека изумреле во текот на тој 1 час или при оралниот, но сепак да прашам)

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
zdravo forumdzii , sry sto kje ve zamaram ali mi treba mala pomos ili bolje da kazam mal sovet .
kako da se operiram od sramezlivost be drugari ? :D imeno do 18 godini voopsto ne se sramev , bev mnogu opustena osoba , probav so 4-5 devojki da bidam vo vrska , traese po 1-2 meseci se dodeka ne se pojavi pravata ljubov so koja sum se do sega , odnosno 7,5 god :) . e sea so mi e muabetov , za vreme na ovie 7,5 doziveav totalna preobrazba , pocnav nenormalno da se sramam i nenormalno tesko da se vpustam vo upoznavanje i komunikacija so drugi devojki ( pocna da me faka panika i vikam kje baram spas u forumov ) .znaci kje pikiram devojce kje soberam hrabrost kje prijdam ili ako e virtuelno preku fb kje pisam i sve eok u prvite 2-3 min dodeka e opstion muabet i posle dozivuem totalen blok , znaci neam ama bas nikakva ideja sto nadalje sto da prasam sto da zboram sto da verglam i najstrasnoto POJMA NEAM KAKO DA GO SVRTAM MUABETOT NA SEKS ( ne sum varal nikad u zivotov ali vise rze ne se drze taka da ve molam svatete me )

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Си станал тежок папучар за тие 7.5 години, У врската треба да си МАЖ а не лигле..

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Време за во Матично,па в Црква и потоа кај Мирко.
И јас бев таков „безнадежен“случај,си увидов на време,
а не да не пробував,ама кога не иде,не иде,затоа глеј тоа што си го имаш и правец по редоследот што то го кажав отпрво,да не го изгубиш и ова,па после да почнат тебе да ти се приближуват,а тогаш ќе биде касно за враќање.

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
Си станал тежок папучар за тие 7.5 години, У врската треба да си МАЖ а не лигле..
ako procita , a si procital nigde ne pisav deka mi treba pomos so vrskata , ova sto prasav nema nikakva vrska so tvojov "pameten" odgovor
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:08 ---
Оди дa ти ја растурат магијата :D haha
lesno e za kelckanje na strana , si ja vrtis partnerkata i resen problem :D nego ne se jade vise samo gravce , da se vmetne i nesto drugo u menito :D
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:10 ---
Време за во Матично,па в Црква и потоа кај Мирко.
И јас бев таков „безнадежен“случај,си увидов на време,
а не да не пробував,ама кога не иде,не иде,затоа глеј тоа што си го имаш и правец по редоследот што то го кажав отпрво,да не го изгубиш и ова,па после да почнат тебе да ти се приближуват,а тогаш ќе биде касно за враќање.
sve si u pravo , alo so ova beznadezen slucaj ne se slagam , site moze da se nadezni ako se potrudat , ako dobijat nekoj sovet i ako imaat dovolno volja :D a ova drugovo kje si doe so tek na vreme , samo da se produvame uste malce pred toa zaso posle ne ide :)
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:11 ---
Оди дa ти ја растурат магијата :D haha
a poso veruem u takvi stvari , realno i na toa sum mislel :D

Kajgana Shop

На врв Bottom