Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?

па не би требало да те одбие сепак 2 години... а и не сте мали така да не е лошо да пробаш чим досега не си пробал

ау,па ти си бил на коњ,
јас цицка фатив после три години,
а што бонбони и сладолед ми изеде за тоа време.

Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?
Ќе создадеш услови за да неможе да те одбие. Не да и ставиш пиштол на глава туку, ќе ја радуваш со изненадувања и романтика неколку недели, па ќе избереш погоден момент за да и побараш. И глеј да најдеш добра соба, со миризливи свеќи, винце, атлантис чоколатца...

И ако е невина ќе имаш мака додека го скинете хименот. Be gentle ;)

ау,па ти си бил на коњ,
јас цицка фатив после три години,
а што бонбони и сладолед ми изеде за тоа време.

:pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 24 декември 2012 во 23:30 ---
Ќе создадеш услови за да неможе да те одбие. Не да и ставиш пиштол на глава туку, ќе ја радуваш со изненадувања и романтика неколку недели, па ќе избереш погоден момент за да и побараш. И глеј да најдеш добра соба, со миризливи свеќи, винце, атлантис чоколатца...

И ако е невина ќе имаш мака додека го скинете хименот. Be gentle ;)
Фала богу некој да спомне романтика (y) бравос редно беше мислам ...

ајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..:D :D
ако одбие бокс добива ахахахах

Пуштија природата да одработи за тебе. Го правела тоа милиони години верувам дека и за тебе ке заврши работа.
Па и неа и се сака, да не мислиш само тебе ти е дојдено време за парење;). Интимни услови, двајца млади поприлично напалени и чуда се случуваат. Ке летаат љумфери на сите страни:)
П.с упс сега видов две години одите и немате односи??!
Па маж да беше ке ти даеше досега не женско.

само да си знаеш што се дешава кога си и прв
koga-i-si-prv.gif

е па време ти е не е за џабе како што викаа 10 години теорија и 2 минути пракса ;)

ајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..:D :D
ако одбие бокс добива ахахахах
hahahahhahaah, bot eden.
vaka se praj toa
d3fa7b33.gif

нејќе да ти дае, да сакала ќе ти дадел до сеа. Почни со сериозно кандисување. вади и го од време на време да се навикне на помислата. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom