Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од медицинска ракавица, средниот прст нека го пресечи и нека го стави.... по медицински изгледа.

Да бе, едните се за секс а другите за пушење не знаеше. Треба јасно да си кажи од кои сака за да не се заеби цел филм капиш?:D
Има и за правење стрелчиња за мавање со пачки по женски дупој.
Едни деца така си најдоа гумче на дрвце и си направија стрелче. Кефови беа, ем заштедија на дупнат балон, ем поголемо затегнување и подалечен истрел имаа:vozbud:

Има и за правење стрелчиња за мавање со пачки по женски дупој.

Их,ме потсети на почетокот на деведесетите, колку само пачки завршија во женски дупој да можат да зборнат само хахах. Имаше и ќотек за потромавите и неспретните другари кои горделиво ни го опишуваа интензитетот на шамарите откако биваа фатени :D

Да бе, едните се за секс а другите за пушење не знаеше. Треба јасно да си кажи од кои сака за да не се заеби цел филм капиш?:D
Јас да умрев не ќе знаев да не беше кајгана....И сум избрала метод да се едуцирам :tapp:

Јас да умрев не ќе знаев да не беше кајгана....И сум избрала метод да се едуцирам :tapp:

Не ја обвинувај кајгана поради еден пост, а за методите преиспитај се уште еднаш до тебе е изгледа (y)

Имат и кондоми шо се за со вода полнење и уште едни како замена за балон :D.

И ти ме врати на почетокот од деведесеттите аххх those were the days my friend :(

16 години?
кај отиде светов брејјјј :tapp: не си мала да имаш дечко да речеме, ама секс бе :facepalm: има време не се брзај, после ќе се каеш.

Уште не си имала секс, ти анти бејби пилули бараш.
Јас едно знам, а тоа е дека најубаво се губи невиност без кондом. Секако дека треба да внимава дечкото.

Може со краставица ќе има секс,со друго разноразно воче,поврче и остало.

A да си земеш ти дилдо ? Најпрво , на прв секс доколку дечкото / детенцето ти сврши кадешто нетреба знаеш дека повеќе мајка ти ќе плаче од тебе нели ? Друго , зошто не ја почекаш вистинската љубов за со неа да се про*беш ? Најискрено не гледам резон зошто би легнала со некого кој знаеш дека после сексот ќе те откачи ?

Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite

И да , би било добро доколку оставиш матичен во твојот потпис. Името и презимето се важни да , ама на човека поважно му е да знае кога ти е роденден. Ипак , никогаш незнаеш што поклон ќе добиеш за роденден. Боже мили Марија Иванова ник за на форум. Шо не стаи и улица и број , и секако матичен у потпис.

Не бе, зошто да се ебеш со него првпат ако ти е страв, акни се од мењачот на неговата кола еднаш и завршена работа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite

:pos: не ме јеби бре
Земи штиркај јеботе сигурно си домачица. Марија Иванова Lol :pos: дај стави матичен у потпис молим те. Мрднат народ не ми се веруе.

16 години?
кај отиде светов брејјјј :tapp: не си мала да имаш дечко да речеме, ама секс бе :facepalm: има време не се брзај, после ќе се каеш.
Педер, не е срамота ако си ебел првпат на 20че. Машко и поштен муабет не идат у дует, од дамнина.

Иванова!! Јас и мајка ти сме многу разочарани од тебе :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom