Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам две прашања во едно, прво прашање.
На девојка ми и се појавиа црвени мали точки на почетокот од вагината, чешање, и топлина на местото, 95% станува збор за инфекција, помош околу маст ? што да користи?
Настрана тоа, веќе неколкупати сме имале однос, 5/6 ..но и покрај тие 5/6 уште има болка, нормално ли е ?

Имам две прашања во едно, прво прашање.
На девојка ми и се појавиа црвени мали точки на почетокот од вагината, чешање, и топлина на местото, 95% станува збор за инфекција, помош околу маст ? што да користи?
Настрана тоа, веќе неколкупати сме имале однос, 5/6 ..но и покрај тие 5/6 уште има болка, нормално ли е ?
kandida se vika toa drugarce , kje ides u apteka i kje baras mast za toa
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 02:32 ---
Болки при отварање на главичката... и црвенило на врвот на кожичката а пред тоа како црвени точки на главичката, шо сипмтоми се тоа некој постручен нека се истакне :)
kandida drugar , simptomi na kandida se toa

Имам 14 години, и мастурбирам по околу 3 пати на ден. Но последните неколку дена имам многу густа сперма, а не е во многу големи количини. Спермата е многу малку водена. Се прашувам што е проблемот. Вчера цел ден пијам вода и не се реши. А деновиве многу малку јадам а многу вежбам, а и малку спијам, дури пред неколку дена ми се слоши во школо. Може да ми кажете отприлика што ми е, дали се работи за нешто сериозно? Дали е тоа сериозен проблем, до што може да дојде, и како да го решам тоа. И дали има врска со тоа што ми се слоши пред некој ден? Фала многу. Ве молам сватете го сериозно бидејќи ми е итно. :confused:

Имам 14 години, и мастурбирам по околу 3 пати на ден. Но последните неколку дена имам многу густа сперма, а не е во многу големи количини. Спермата е многу малку водена. Се прашувам што е проблемот. Вчера цел ден пијам вода и не се реши. А деновиве многу малку јадам а многу вежбам, а и малку спијам, дури пред неколку дена ми се слоши во школо. Може да ми кажете отприлика што ми е, дали се работи за нешто сериозно? Дали е тоа сериозен проблем, до што може да дојде, и како да го решам тоа. И дали има врска со тоа што ми се слоши пред некој ден? Фала многу. Ве молам сватете го сериозно бидејќи ми е итно. :confused:
Намали малце,одмори 3-4 дена,ташаците не се регенерираат ко херој на фонтана у Дота

а да пробаш малце место да мастурбираш 3-4 пати на ден да подржиш и некоја книга у рака ? потреби се потреби ама со ова темпо нема уште долго да тераш...

Ostaj gi ovie dvajca pred mene so ti pisale bratce, drkaj i ich kur da ne te boli, ako mozes i ebi 3-4 pati na den, nisto ne ti e...

Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite

Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite

Уште не си имала секс, ти анти бејби пилули бараш.
Јас едно знам, а тоа е дека најубаво се губи невиност без кондом. Секако дека треба да внимава дечкото.

Имало кондоми што се за секс?

Да бе, едните се за секс а другите за пушење не знаеше. Треба јасно да си кажи од кои сака за да не се заеби цел филм капиш?:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom