ма чим досега и не го осетила на допир џабе енејќе да ти дае, да сакала ќе ти дадел до сеа. Почни со сериозно кандисување. вади и го од време на време да се навикне на помислата.
ма чим досега и не го осетила на допир џабе енејќе да ти дае, да сакала ќе ти дадел до сеа. Почни со сериозно кандисување. вади и го од време на време да се навикне на помислата.
јас ја кажав само вистината(така беше во мое време)Ме изнасмеј алал да ти е
И демек пичка ич не дава да чепнеш?Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?
Мислиш има полнолетни шо се невини?Не еби малолетни, страшно е со закониве. Почекај уште пола година, си се навикнал да абстинираш....
После секое фаќање, лапање, дрпање, сигурно во пантолоните изгледаш како кила да имаш.
Хаххахаха јас на времето едвај одевНе еби малолетни, страшно е со закониве. Почекај уште пола година, си се навикнал да абстинираш....
После секое фаќање, лапање, дрпање, сигурно во пантолоните изгледаш како кила да имаш.
Имат бе...и јас не верував, ама стварно имат....и то во Охрид имат, уствари шо зборвам јас, во Охрид не мојт да немат, мојт само да имат снемано во моментот.Мислиш има полнолетни шо се невини?
газот те болеше?Хаххахаха јас на времето едвај одев
Е така ебаго извај го селското од тебе бамујаајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..
ако одбие бокс добива ахахахах
Во Веро побарај кеси за вакумирање (за замрзнување), од 2 или 3 кила. Купи си и малце маслиново масло, оти сувички се кесите.Дечки ми треба еден совет.Имам проблем кога го ставам кондомот,осеќам како да ми е мал кондомот бидејќи пенисот ми е дебел,а и сечен ми е така што потешко се става(како мал од здравствени причини).Исто така ми се намалува ерекција додека го ставам.