Секс школо

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
нејќе да ти дае, да сакала ќе ти дадел до сеа. Почни со сериозно кандисување. вади и го од време на време да се навикне на помислата. :D
ма чим досега и не го осетила на допир џабе е :P

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Ме изнасмеј алал да ти е :D
јас ја кажав само вистината(така беше во мое време)
е,а колку кофи сум носел од бунар до порти,не е за кажување

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?
И демек пичка ич не дава да чепнеш? :icon_lol:
Абе... It's mating seasing и за двајцата ко што спомна некој пред мене. Не ти треба ништо посебно, легни ја на кревет запалија, пушти рака меѓу нозе и ич не се двоуми, што мислиш ти таа демек нејќе. Таа сигурно си мисли што кој к.. чека типов више, ми се е*е у ку*ац, хахахаха.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Не еби малолетни, страшно е со закониве. Почекај уште пола година, си се навикнал да абстинираш....
После секое фаќање, лапање, дрпање, сигурно во пантолоните изгледаш како кила да имаш.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.662
Поени од реакции
8.682
Не еби малолетни, страшно е со закониве. Почекај уште пола година, си се навикнал да абстинираш....
После секое фаќање, лапање, дрпање, сигурно во пантолоните изгледаш како кила да имаш.
Мислиш има полнолетни шо се невини? :icon_lol:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Хаххахаха јас на времето едвај одев

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Мислиш има полнолетни шо се невини? :icon_lol:
Имат бе...и јас не верував, ама стварно имат....и то во Охрид имат, уствари шо зборвам јас, во Охрид не мојт да немат, мојт само да имат снемано во моментот.
Хаххахаха јас на времето едвај одев
газот те болеше? :D

M

Mussolini

Гостин
на италјански е ама ти си паметно дете и ке разбереш шо сакам да кажам со видеото. значи, треба да и направеш ја тка как на видеото и после твоја е :cool:

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
ајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..:D :D
ако одбие бокс добива ахахахах
Е така ебаго извај го селското од тебе бамуја :facepalm:

Член од
25 декември 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дечки ми треба еден совет.Имам проблем кога го ставам кондомот,осеќам како да ми е мал кондомот бидејќи пенисот ми е дебел,а и сечен ми е така што потешко се става(како мал од здравствени причини).Исто така ми се намалува ерекција додека го ставам. :)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ако стварно постои хемија помеѓу вас, нема да е проблем нит таа тебе да те одбие, нит ти да го проголташ тоа...
Е сеа тоа е во теорија :)
Во случајов кај тебе... ако си многу напален, гледај да не си прајш филм дека имаш големи шанси да фати из прве.. :confused:
Можеби ќе е од втора, трета, итн.. но само прашање на време е.
Прави го тоа со чувство, осет и пред се - полека, за да си "во тек со настаните"...
Ако треба, навреме ќе се повлечиш, за да не се осетиш глупаво.
Не очекувај премногу, а се што е повеќе од тоа - е добредојдено.
Ако умееш да побараш како што треба, ќе си поминиш гратис.. зошто за проба пари не треба.
Ништо не губиш.. освен 15 денари од "цената" на секоја корпа :D

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Дечки ми треба еден совет.Имам проблем кога го ставам кондомот,осеќам како да ми е мал кондомот бидејќи пенисот ми е дебел,а и сечен ми е така што потешко се става(како мал од здравствени причини).Исто така ми се намалува ерекција додека го ставам. :)
Во Веро побарај кеси за вакумирање (за замрзнување), од 2 или 3 кила. Купи си и малце маслиново масло, оти сувички се кесите.

Kajgana Shop

На врв Bottom