FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
браќа дај пишете која верзија да ја симинам за да играм на нет, и ако имате некое упатство или уште подобро tutorial video од youtube.

Дечки ... дали може да играм пријателски натпревар против брат ми со екипите со кои што играме менаџер мод?

браќа дај пишете која верзија да ја симинам за да играм на нет, и ако имате некое упатство или уште подобро tutorial video од youtube.
Плати, клати. Друго чаре немат.

Ја играм на ултра играва и од време на време да речеме после гол знае да ми засецка некој 5-10 секунди,не знам дали е до процесорот(не би требало дека е i-7 на лаптоп),ка
ете чаре :D

Родителите од Холандија се бунеле за играва заради реакциите на фудбалерите кога ќе се досуди фаул или картон.

Па нормални ли се?

Живеат во држава каде што е легализирана дрогата и проституцијата а се бунат за ова?

Ај нека се бунат и зошто има фаули пошто нели децата се мрднати и утре кога ќе излезат на улица ќе им влагаат на професорите со клизачи.

^исто како во Албанија да се бунат зошто во Call of Duty имало премногу рафално пукање со калашот:D
Некаде прочитав коментари од албанци дека Taken 2 не бил реален пошто Албанците не пукаат кога противникот е свртен со грб туку face to face само :)

Знајт некој како можам да му ја сменам позицијата на играчот.. Се работит за напаѓач (ST) и можам да го променам во шо сакам (CM/CB/LB/RB..) едино не можам да го променам во то шо ми требит односно RW?

Знајт некој како можам да му ја сменам позицијата на играчот.. Се работит за напаѓач (ST) и можам да го променам во шо сакам (CM/CB/LB/RB..) едино не можам да го променам во то шо ми требит односно RW?

Customize FIFA
Edit players
И ќе се снајдеш натаму...

Customize FIFA
Edit players
И ќе се снајдеш натаму...
Е го знам то де. Проблемов ми е шо никако не можам да му наместам позицијата RW.. Moжам да го направам CM CB RB... Ама за RW e проблемот. Дали не знам, дали не мојт...

Е го знам то де. Проблемов ми е шо никако не можам да му наместам позицијата RW.. Moжам да го направам CM CB RB... Ама за RW e проблемот. Дали не знам, дали не мојт...

Сакаш да кажеш дека ги има во опција сите позиции освен РВ? Чудно,пробај ако е левак,напрај го деснак... ;)

Сакаш да кажеш дека ги има во опција сите позиции освен РВ? Чудно,пробај ако е левак,напрај го деснак... ;)
Немат опции за да избираш.. Избираш пример напад, па избирам денсно, за самото да си дојт до прозиција RW ама не го прајт таков, ми го прајт RF.. Да ги имаше позициите само да ги избериш лесно е така..

Еве што избирам но ми излага RF
Position - Forward
Role - Right
Preferred - Foot Right

ајдеее :pos:
не сум играл 3-4 години фифа. Ја инсталирам сега , и што да видам . ни "лево,десно ,горе, доле" не е на стрелките.Да не зборам за другите копчиња.
Тука ќе ми треба времеее. :pos:

ајдеее :pos:
не сум играл 3-4 години фифа. Ја инсталирам сега , и што да видам . ни "лево,десно ,горе, доле" не е на стрелките.Да не зборам за другите копчиња.
Тука ќе ми треба времеее. :pos:
А не е времето пократко да си ги наместеш на стрелките? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom