ova vi e jako seriozno?? aj da mu bese prva traka pa da kazes bravo..ali ova e onaka kolku da se kaze neso bolje i da ne snimal...Супер битов ,LD си вози на него
и Страјк е добар од таа екила
Мора малку да има промени во битовите ,да не биде секогаш истото и истотоМожеби не сме навикнати на LD да рока на вакви мрсни битови но сепак јас мислам дека си извозе топ,немам никакви замерки околу вожњата,шо му фали ?
Tраката генерално гледано е екстра.
Многу јасно,тиња е да се биде монотон.Мора малку да има промени во битовите ,да не биде секогаш истото и истото
versot od micho sto kazuva 20 pati deka e temen od dete...???Спотот од LD е одличен, битот исто... но како трака не ме ќејфа, просек! Два пати го изгледав спотот и толку... не ме влече да го пуштам повторно. А тој првиот кадар кај што ги мазни мустаќите... е тој кадар е ствааарно непотребен и безврска!
Од Страјк сесијата некако ко без душа изрокана ми делува, онака... Знам дека може многу подобро ќелавиот, но тоа е тоа, доволно за 4-5 пати да го преслушам.
За новите парчиња од Дадо, Деки о2 и Мичо - немам зборови, на рипит ми се 2 дена. Версот од Мичо ми е еден од најдобро испуканите и најомилени версови од рапот наш македонски!
Да! И не бил само темен од дете, туку и пешачел (сигурно додека бил воен ветеран)! Пешачењето веројатно му идело нешто како дел од обуката... е сега незнам во која единица.. али не е битно.versot od micho sto kazuva 20 pati deka e temen od dete...???
premnogu seriozen sum nekad...ali mora da davam takva kritika...poso ko so gleam komentari od stilot ako e ova od strajk ne ni treba da go cujam odma lajk stavam....vadi stihovi reciklirani i site se woooow.......poradi premnogu meki kritiki(citaj nemanje svoe mislenje) postarite artisti zatupuvaat i ne se ni trudat veke ziveat na stara slava...nemoze taka...Коцка секогаш ќе си хејта,навикнете се.
Некогаш е во право а некогаш не ама тоа е тоа
ima premnogu dobri stvari..so se potceneti radi glupa publika...Добра е коцката, не ја задирајте. Според него, само 3-4 траки се добри од цело мак рап наследство.
Ова на Страјк стварно е монотоно,цело време тоа бит убив ти бит купи,треба малце да искулира според мене.premnogu seriozen sum nekad...ali mora da davam takva kritika...poso ko so gleam komentari od stilot ako e ova od strajk ne ni treba da go cujam odma lajk stavam....vadi stihovi reciklirani i site se woooow.......poradi premnogu meki kritiki(citaj nemanje svoe mislenje) postarite artisti zatupuvaat i ne se ni trudat veke ziveat na stara slava...nemoze taka...
bit ubiv ne bidi stupid...blah blah...okej razbiram si go drzi stilot..ali sto e monotono e monotono...za LD smenil shema na recitiranje...po old school fazon so prosti rimi ali dobra voznja..spot ko spot...Ова на Страјк стварно е монотоно,цело време тоа бит убив ти бит купи,треба малце да искулира според мене.
Мене новиве групи што ја освежија сценава ми се сосема океј,има потенцијал и испаднаа добри проектчиња а овие постариве малце затупеа.
Пистолеро ме занима што траки ќе вади наредниов период,океј ми е последнава..
Е е баш тоа ама јбг,тешко дека би се сменил он...bit ubiv ne bidi stupid...blah blah...okej razbiram si go drzi stilot..ali sto e monotono e monotono...za LD smenil shema na recitiranje...po old school fazon so prosti rimi ali dobra voznja..spot ko spot...