- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Коеф. за ова колку е? 1.01?
Клади се бе, клади се....немој да си пи*чка, клади се.
маалски кошкања

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коеф. за ова колку е? 1.01?
аа епа добро ,ти имаш добра стратегија .
Всушност , и признаваш дека има нешто и до аватарот ради лошите резултати.
Заслужија Њукасл победа , не ги личи таму доле на табелата.
Добро добро ти ги разбираш тие нисколигашите , не сум ти јас по тиеБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНННННТФФФФФФФОООООРДДДДД !!!!
Б Р Е Н Т Ф О Р Д !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добро добро ти ги разбираш тие нисколигашите , не сум ти јас по тиеда не беа Олдхам или грешам ?
У коалиција сте навивачите на ливерпул и челзи се тешите кои сте помизерни?
Твоето фудбалско незнаење се обиде да го надокнадиш со тоа што ќе го провоцираш дека изгубиле од Олдам. Кој е мизерен сега?У коалиција сте навивачите на ливерпул и челзи се тешите кои сте помизерни?![]()
Не е незнаење едноставно не ме интересираат такви мизерни лиги и не ги пратам зошто се мизеријаТвоето фудбалско незнаење се обиде да го надокнадиш со тоа што ќе го провоцираш дека изгубиле од Олдам. Кој е мизерен сега?
Не е незнаење едноставно не ме интересираат такви мизерни лиги и не ги пратам зошто се мизерија
Ништо посебно,онака претпазливо,сепак прва утакмица му е во ПЛ,нови играчи околу него и гледаше да не направи некоја грешка.Дефназивно беше супер,во нападот само подаваше,2-3 пати дали нафрли.И ке заборавев на Волтерс му ја пукна аркадата,глава со глава се судријаКако не пратиш, а лаеш цело време и за Челзи и за Ливерпул? Твоите фрустрации лечи ги на друго место. И тоа фрустрации од типот оние кладилничарски.
Ако те обориле на ливче, не мора да какаш постојано. И кога треба и кога не треба.
Туку како изигра Начо, топџии?
Така шарено не пратам 3та англиска дивизија , не лаам јас само ја кажувам вистинатаКако не пратиш, а лаеш цело време и за Челзи и за Ливерпул? Твоите фрустрации лечи ги на друго место. И тоа фрустрации од типот оние кладилничарски.
Ако те обориле на ливче, не мора да какаш постојано. И кога треба и кога не треба.
Туку како изигра Начо, топџии?
Така шарено не пратам 3та англиска дивизија , не лаам јас само ја кажувам вистината, немам јас фрустрации напротив вие сте тие што сте искомплексирани од Ферги
не играм јас спортска џабе се сереш дури и кога би играл не би играл на твојот шугав тим
![]()
Така шарено не пратам 3та англиска дивизија , не лаам јас само ја кажувам вистината, немам јас фрустрации напротив вие сте тие што сте искомплексирани од Ферги
не играм јас спортска џабе се сереш дури и кога би играл не би играл на твојот шугав тим
![]()
Немам никакви фрустрации неможеш да ги сватиш моите намери и никад нема да ги сватиш , да пејачката од која што имате кошмари и ради која што правите нови акаунти само да го пцуетеСи имал излети и во наш фанклуб, така што сигурен сум дека имаш фрустрации баш од тие причини.
Искомплексирани од Ферги? Не би рекол. Не е добра пејачка, али има добар изглед. А можда не ја почитувам затоа што се пука со еден од тие црнчиштата од група, ама нема врска. Опростено и е.