Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај дека ништо не глеам, пак ли Рафа направи смена дефанзивец со дефанзивец при крај ко 3637372 пато досега? Елементарна непогода е човеков

Ај дека ништо не глеам, пак ли Рафа направи смена дефанзивец со дефанзивец при крај ко 3637372 пато досега? Елементарна непогода е човеков
Бетер. Не направи ниедна замена освен принудната Торес наместо Ба.

Да.
На местото на албанскиот интернационалец Ајдеми Попуши влезе кинезот Fa Khin No Wan

Добар фудбал имаше. Браво за Њукасел :)

Rafa :

tumblr_llj3m6Qz6q1qdth1ho1_400.gif

Ау, утакмичиште, браво.

Колку се смеев, излага Сисоко, даваат у кадар Индиец како вее Англиско знаме. :pos:

Каков спој :vozbud:

Море така и ни треба кога сите се силевме пред мечот дека под водство на Рафа ќе тепаме 5-0 :(:(:(
Ja немав можноста да видам што сте збореле пред мечот али не би требало да зборите против њукасл пред време, и верувам не сте збореле :) како што напраивте со бредфорд , џабе ми се вадиш сеа бе :pipi: aјде нека ви се множат повеќе среќа во иднина :cool:

Ми се превртија цревата. И официјално можам да кажам дека за првпат во мојот живот гледам две екипи без никаква концепција и никаква игра. На моменти мислев дека се игра треторазреден фудбал од некоја селска лига. Да не беа одличните голови на Лампард и Мата.

Не знам како некој неутрален истрпил да ја изгледа утакмицава.

Најак кадар ми беше со тој со стомакот гол на крај кога даде Сисоко голот.
Којзнае колку галони пиво има испиено.

Ja немав можноста да видам што сте збореле пред мечот али не би требало да зборите против њукасл пред време, и верувам не сте збореле :) како што напраивте со бредфорд , џабе ми се вадиш сеа бе :pipi: aјде нека ви се множат повеќе среќа во иднина :cool:
БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНННННТФФФФФФФОООООРДДДДД !!!!

Б Р Е Н Т Ф О Р Д !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom