- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.569
- Поени од реакции
- 610
Epa togas gledam pred mene vo mit (se izvinuvam za latinicata )Таков компјутер не постои, тоа е мит.
Epa togas gledam pred mene vo mit (se izvinuvam za latinicata )Таков компјутер не постои, тоа е мит.
Таков компјутер не постои, тоа е мит.
АХАА!!!! ДОКАЗ! СВЕДОК!Epa togas gledam pred mene vo mit (se izvinuvam za latinicata )
Да бе, а ја сериозен бев, нели.Epa togas gledam pred mene vo mit (se izvinuvam za latinicata )
Супер е. Која му е цена?Главата ќе ми прснеше периодов од сето техничко инфо (кое за мене е воглавно неразбирливо, затоа што сум аналфабет за таа тематика), али у морето избор на лаптопи, конечно се одлучив за еден.
Па, ќе бидете ли фини да ми кажете дали вреди да си го купам?
Епа кажи ми за таа конфигурација кое напојување треба и која марка?Една од компонентите што најчесто се запоставува а директно влијае на стабилноста и сигурноста на целиот систем...
Во РС од 400+ евра барем 50 би требало да отидат на напојување. Инаку едно е колку вати ти требаат а друго е потребата напојувањето да е квалитетно... Бранд нејм + тешко да биде :wink: (мада тоа не е мерило само по себе)
охоо, цена и од каде е?Главата ќе ми прснеше периодов од сето техничко инфо (кое за мене е воглавно неразбирливо, затоа што сум аналфабет за таа тематика), али у морето избор на лаптопи, конечно се одлучив за еден.
Па, ќе бидете ли фини да ми кажете дали вреди да си го купам?
Знам дека се шалеше.Да бе, а ја сериозен бев, нели.
msi k9a2 neo2Па вака се до 20.000ден казете некоја конфигурација без монитор?
Штознам, 5-6000?MB Asus VIA
CPU Pentium D 3.0 GHZ
RAM 1 GB 667 MHZ
HDD 250 GB IDE Maxtor
VGA 7300 GT 256 DDR2 TV Out Asus
DVD Asus 1814 18x
PSU Delux 450 w (не се реални)
2 год стар (нема гаранција)
колку ке го процените
:salut:
Од каде конфигурацијава и што пари кошта?Пошто се предомислив за купување од АМЦ, составив ново парче, па некој да ми каже дали е ок И ако нешто фали што фали
MB ASUS P45 CHIP
RAM 4GB APACER 800
HDD WD 500GB SATA2
DVD-RW SAMSUNG 22x SATA2
CPU INTEL CORE @ QUAD 2,5 GHz
nVIDIA GTS250 1GB DDR3
COOLER 775S
napojuvanje REAL 550w
Толку
Графичка?колку би можел да го дадам
CPU: AMD Phenom 2 quad core 9950
MB:sapphire am2rs790g