А
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е исто. Повеќето на темава ја мразиме, или барем не ја сакаме. Членовите на Рејдиохед не ја сакаат, да не одиме понатаму.... Крип е далеку нај мејнстрим песна на бендот, но ако продолжеа во тој стил ќе заработеа поеќе пари и ќе го имаа нивото на Maroon 5. За среќа, тргнаа по друга патека, сега се само култен бенд, ама ќе останат засекогаш.Претпоставувам дека ова е исто како да ја постирам Another Brick In The Wall на тема за Пинк Флојд, Smells Like Teen Spirit на тема за Нирвана или Love Will Tear Us Apart на тема за Џој Дивижн ама дека пред три недели почнав да ги слушам, пополека ги дегустирам дури сега стигнав до Пабло Медот (или драги), ја знам по име одамна ради оној бездомникот Mustard или како и да се викаше.
Добра песна.
Мислев исто во смисол дека песни како Love Will Tear Us Apart/Another Brick in The Wall/Smells Like Teen Spirit најчесто ги постираат и/или викаат дека им се омилени оние кои не се баш запознаени со музиката на бендовите за кои тврдат дека ги слушаат. Во смисол дека триве песни се далеку од најдобрите дела на тие бендови, како што е случајот со Крип и Рејдиохед. И баш читав за болдот пред малку.Не е исто. Повеќето на темава ја мразиме, или барем не ја сакаме. Членовите на Рејдиохед не ја сакаат, да не одиме понатаму.... Крип е далеку нај мејнстрим песна на бендот, но ако продолжеа во тој стил ќе заработеа поеќе пари и ќе го имаа нивото на Maroon 5. За среќа, тргнаа по друга патека, сега се само култен бенд, ама ќе останат засекогаш.
Иначе за Крип мислам дека е супер песничка, да ја пееше некој друг![]()
Добро, признавам дека не сум некој фан на Нирвана, од нив максимално почитувам две работи, Тин Спирит и Анплагд на МТВ концертот кој ми е во iTunes со години. Другото ми е тешко за слушање. Разбирам дека повеќето луѓе кога ќе им го спомнеш Рејдиохед се фаќаат за Крип...
Прашај ги само а кој албум и одма ќе ги решишАј не ме куди без потреба?Не сум исти ко нив затоа што си признав дека не сум некој фан на Нирвана. Тоа што имам слушано имам слушано. Ако некој ми каже дека не е фан на Рејдиохед ама му се свиѓа Крип јас немам проблем со тоа, пошто знам дека премалку слушнал од РХ, како што и јас премалку имам слушнато од Нирвана.
Мене проблем ми е кога викаат јас сум голем фан на РХ и Крип ми е омилена.
Е де, тоа ти е како прашањето на Трендо кога ќе напнат новинарите со тоа „седмата сила“: Ахам... ај ако може да ми ги наброите првите 6?Прашај ги само а кој албум и одма ќе ги решишНема да знаат ниту еден и така ќе паднат в јамка заедно со Крип.
Не ми текнува дека сум го пишал оваМене проблем ми е кога викаат јас сум голем фан на РХ и Крип ми е омилена.
Не ми текнува дека сум го пишал ова
Ех бе... Никако да излезе тоа хипстеризмот од вас. Ако ги заслушаш остантите од Пабло, Крип најмногу се одвојува по звук и мислам дека е најблиску до останатите албуми, или еволуцијата на бендот.
Не не, не по квалитет, по начинот на изведбата. Со оглед на тоа што Крип им била најголем хит, се ориентирале натаму, да им бил најголем хит Еврибади можи да свири гитари, ќе беа Колдплеј...Па можеби дека другите песни не се ни на ниво ниту на Крип?
Затоа сите ни е последно место албумов, уште се недефинирани. Еволуцијата е тек после, тогаш имало шанси да бидат.. уште едни Колдплеј.
Не не, не по квалитет, по начинот на изведбата. Со оглед на тоа што Крип им била најголем хит, се ориентирале натаму, да им бил најголем хит Еврибади можи да свири гитари, ќе беа Колдплеј...
И не ги вреѓајте Колдплеј, најлајт песничиња имаат...