- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
ccc kuti samo oni me skinaa gg ja igrav vidi u poplaki so sum odigralдобро ете дадоа а со двоен хендикеп имаше 2.50 коеф![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ccc kuti samo oni me skinaa gg ja igrav vidi u poplaki so sum odigralдобро ете дадоа а со двоен хендикеп имаше 2.50 коеф![]()
Во која кладилница во Скопје има Блу Сквер да се уплаќа?http://www.rezultati.com/utakmica/0MLeN03e/#omjer;overall eve vi 3 za 3 2.7 koef
10.16
Прегледај го приврзокот 56903
- Валенсиен без централниот дефанзивец Ангуа притоа не играат ниту Пујол, Санчез, Камара, Данич, Џурич и Траоре мислам дека и ќе изгубат на натпреваров сепак Лион се бори за шампионска титула ама за посигурно X2 нема кај да бега.
- Кротоне исклучително домашен тим на последните 20 натпревари на домашен терен имаат само 2 порази додека на другата страна Сасуло е на врвот но гледајки ги меѓусебните ништо чудно и да соработуваат да им пуштаат по некој бод.. притоа за Сасуло не игра најдобриот нивни напаѓач Боакаје. Мислам дека ќе биде нерешено сепак да не им пуштат 3 бода играм 1X
- Стандард без неколкумина важни играчи како што се искусните Езакиел и Битон (напаѓачи) додека другите напаѓачи како што се јапонциве не ми изгледаат за многу ефикасни така да освен Реза не гледам кој би можел да направи нешто посебно.. додека Кортријк играат доста тврдо на гостински терен не даваат многу голови и 9 од 10 натпревари им се 0-2 во гости.
- Соеда 75 некаде на ранкинг додека Клахн е 250+ доста повеќе искуство има Соеда плус гледајки ги неговите минати игри со појаки противници гледам повеќе им давал отпор додека Клахн речиси и да нема некое искуство со појаки противници.. плус последната меѓусебна Соеда лесно ќа ја добил со 2-0 (6:2 - 6:4) иако било одамна сепак мислам лесно ќе победи Соеда тука.
- Словенциве премногу потценети ми се гледаат на натпреваров со Шпанија оти имаат брзи играчи солиден тим и не верувам дека ќе им се дадат лесно на Шпанците кои и не играа толку убедливо до сега.. ја играм на полувреме зошто очекувам тврд тежок почеток без резултатско одлепување на двете екипи. На крај со хендикеп е позафркнато да се игра зошто ако евентуално водат Шпанија другиве ќе одат на се или ништо на крај па може и да отиде преку 4.5 плус гола за Шпанија.
Јас те послушав за Кротоне и ЛионДобитноме послуша ли бар 1 да препише ?
Единствено ја преправив за посигурно Стандард од 0-3 гола сепак одлично е и вака.
Кротоне и ЛионДобитноме послуша ли бар 1 да препише ?
Единствено ја преправив за посигурно Стандард од 0-3 гола сепак одлично е и вака.
Не ти менува многу Јуве нели ? Зошто да го играш на 1.20? ... Јуве против тимови од рангот на Џенова не игра со многу мотивација обично, а во овој момент има и доста повредени играчи, меѓу кој Пирло , Келини, Бонучи е под знак прашалник, Маркисио , Асамоа е одсутен ради Афричкиот куп, во нападот Кваљарела, Џовинко има ситна повреда.. да не редам, има доста проблеми и плус се ближи осминафинале во ЛШ за каде се насочени мислите. Моја препорака да не го играш Јуве. Иако може ќе тепа 4-0, не ти се исплати ризикот ради причините што ти ги кажав.Ова планирам да го одиграм.Ваше мислење ?
Juventus - Genoa --- 1 (1.20)
Levante - Valladolid --- 1 (2.00)
Real Madrid - Getafe --- 1 & 3+ (1.45)
Barcelona - Osasuna --- 1 & 3+ (1.35)
Barcelona B - Real Madrid B --- GG & 3+ (1.75)
Коефициент: 8.2![]()
Фала на советот. Ке ја тргнам неа и така не ми менува нешто.Не ти менува многу Јуве нели ? Зошто да го играш на 1.20? ... Јуве против тимови од рангот на Џенова не игра со многу мотивација обично, а во овој момент има и доста повредени играчи, меѓу кој Пирло , Келини, Бонучи е под знак прашалник, Маркисио , Асамоа е одсутен ради Афричкиот куп, во нападот Кваљарела, Џовинко има ситна повреда.. да не редам, има доста проблеми и плус се ближи осминафинале во ЛШ за каде се насочени мислите. Моја препорака да не го играш Јуве. Иако може ќе тепа 4-0, не ти се исплати ризикот ради причините што ти ги кажав.
Јас мислам дека Јувентус секако ќе победи.Џенова не се оној тим од минатата година,а сите видовме што му направи Јувентус на Удинезе...Фала на советот. Ке ја тргнам неа и така не ми менува нешто.![]()
Добитно, да му веруваш на дедоОва планирам да го одиграм.Ваше мислење ?
Juventus - Genoa --- 1 (1.20)
Levante - Valladolid --- 1 (2.00)
Real Madrid - Getafe --- 1 & 3+ (1.45)
Barcelona - Osasuna --- 1 & 3+ (1.35)
Barcelona B - Real Madrid B --- GG & 3+ (1.75)
Коефициент: 8.2![]()