Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Koј сака може да го следи ја даде 5 часа пред натпреварот и испадна :D
http://www.facebook.com/pages/Dojave/188209627947522
Прегледај го приврзокот 56922
По обичај не верувам на ваквите, порано се лажев и уплаќав се што ќе ми кажеа “дојава“. Оставив еден куп пари на такви срања. Имаш досега праќано пораки на овај или не?
Али сепак како можи некој да има дојава од 30 коеф (или не мора 30 и 2 нека е 100% сигурна), а да се замара со блогови, страници и лајкови на фб, или пак смс пораки од по 100 денари. Барем јас да имам такво нешто ќе си ја уплатам во 10 кладилници да носи максимална добивка и не се замарам со ништо. (Според мене дојава имаат само неколку души кои се блиски на тренер, сопственик на тим, судија ако е вмешан или играчи, познавам бивш фудбалер кој кога бев помал трчавме ако го видиме да оди во кладилница да видиме што ќе уплати, но ретко одеше самиот тој бидејќи не му дозволуваа да уплати на големи суми одеа блиски негови).

Што викате да се опне,сингал,панатинајкос-реал мадрид 1 еуролига,2,3 коефицент?

По обичај не верувам на ваквите, порано се лажев и уплаќав се што ќе ми кажеа “дојава“. Оставив еден куп пари на такви срања. Имаш досега праќано пораки на овај или не?
Али сепак како можи некој да има дојава од 30 коеф (или не мора 30 и 2 нека е 100% сигурна), а да се замара со блогови, страници и лајкови на фб, или пак смс пораки од по 100 денари. Барем јас да имам такво нешто ќе си ја уплатам во 10 кладилници да носи максимална добивка и не се замарам со ништо. (Според мене дојава имаат само неколку души кои се блиски на тренер, сопственик на тим, судија ако е вмешан или играчи, познавам бивш фудбалер кој кога бев помал трчавме ако го видиме да оди во кладилница да видиме што ќе уплати, но ретко одеше самиот тој бидејќи не му дозволуваа да уплати на големи суми одеа блиски негови).
Порака не праќам. Ако ја начекам фри како оваа ја уплаќам за 20 ден. До сега имам земено од Андерлехт и Малага од пред еден месец а овој вчера касно го видов а сигурно ќе ја уплатев.
Инаку за денес кај овој од 19-00 ќе имало х-1 Шахтјор а х-2 Сасуоло

Ќе ги играм овие за 20 ден да видам дали ќе испадне. :)

Порака не праќам. Ако ја начекам фри како оваа ја уплаќам за 20 ден. До сега имам земено од Андерлехт и Малага од пред еден месец а овој вчера касно го видов а сигурно ќе ја уплатев.
Инаку за денес кај овој од 19-00 ќе имало х-1 Шахтјор а х-2 Сасуоло

Ќе ги играм овие за 20 ден да видам дали ќе испадне. :)
Незнам како ќе ја наредат инаку Готеборг имаат проблеми и таа денес ми е најсигурна за 1 али е мн мал коефициентот. Овај знам дека има добри типови на СМС, над 90% ги гаѓа али му се скапи малку пораките http://jupitertips.blogspot.com/, исто и овај http://gorgev.bloger.index.hr/default.aspx. Вообичаено не следам блогери и такви работи али дечкиве ми ги кажаа пред некое време и гледам дека имаат доста добри типови. Али првиот нема веќе фрее, само за пари отсега.

Незнам како ќе ја наредат инаку Готеборг имаат проблеми и таа денес ми е најсигурна за 1 али е мн мал коефициентот. Овај знам дека има добри типови на СМС, над 90% ги гаѓа али му се скапи малку пораките http://jupitertips.blogspot.com/, исто и овај http://gorgev.bloger.index.hr/default.aspx. Вообичаено не следам блогери и такви работи али дечкиве ми ги кажаа пред некое време и гледам дека имаат доста добри типови. Али првиот нема веќе фрее, само за пари отсега.
А штом земаат пари ништо акое фри ќе ги пробам вака не.
Па можно е да е х-1 затоа што сите за Шахтјор ќе се залетаат на 1-1 и 3+, а Италијанците се познати по х на полувреме исто така можно е Сасуоло да е х-2 па ќе видеме 20 ден не е ништо да се пробаат. Инаку во Моцарт може да се уплатат 2 натпревари на ливче?

Хрватска-Данска полувреме X и крај X, посебно ќе ги пробам...

Jas gi izigrav:

Dallas - San Antonio - 1 2.10 (bez Duncan i trenerot denes ke otpatuvaat San Antonio vo Dalas)
Klivlend - Milvoki - Tim1(-98.5) 1.90
Hrvatska - Danska - 1 1.90

7.5 koeficient , za 1000 uplata, pa so srekja :D

Панатинаиокос - Реал М. - 153,5+
Аталанта - Бостон - 185,5+
Сакраменто - Оклахома - 209.5 -
Мемфис - БКН Нетс - 177.5+
Шпанија - Словенија - Хен 1 (4.5)
Ова е се за денес моите типови, од пред две недели не ставам фудбал на ливче и резултатите се позитивни...ззз

Еве ви од мене тип за денеска 9999% сигурен, подоцна ќе ги разгледам и другите па ќе пишам и некоја друга.
Shakthar-Goteborg 1 1.4, 1&3+ 1.8, H1 1.85
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 14:24 ---
+ цска-розенборг 1 ете 2.5 коеф
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 14:35 ---

ova domakinot da dade 2 + gola ? Karabukspor-Kasimpasa T12+?
ЦСКА-розенборг 1 фатена сега уште Шахтјор 1 на овај тикет ми е

Karabukspor-Kasimpasa
0-2 на полувреме. Ви кажав денес дека ми ја кажуваа дека била за 2-х. Јас во живо сега ќе ја лупнам на 5 евра х конечно (7,5 koef). и на 10 evra карабукспор дава следен гол (1.95)

Auxer - Le mans 1
Crotone- Sassuolo 2
Standard-Kortr 1
Nimes- Sedan 1
-------------------------------
Academida-Beira GG
Nimes-Sedan 1
Villareal-Sabad 1
Anger-Arles 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom