Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еве од мене неколку:
Нигерија 2
Дортмунд 1 3+
ТПС - ЈЈК 3+
Стурм Граз 3+

10.16

1.PNG
- Валенсиен без централниот дефанзивец Ангуа притоа не играат ниту Пујол, Санчез, Камара, Данич, Џурич и Траоре мислам дека и ќе изгубат на натпреваров сепак Лион се бори за шампионска титула ама за посигурно X2 нема кај да бега.
- Кротоне исклучително домашен тим на последните 20 натпревари на домашен терен имаат само 2 порази додека на другата страна Сасуло е на врвот но гледајки ги меѓусебните ништо чудно и да соработуваат да им пуштаат по некој бод.. притоа за Сасуло не игра најдобриот нивни напаѓач Боакаје. Мислам дека ќе биде нерешено сепак да не им пуштат 3 бода играм 1X
- Стандард без неколкумина важни играчи како што се искусните Езакиел и Битон (напаѓачи) додека другите напаѓачи како што се јапонциве не ми изгледаат за многу ефикасни така да освен Реза не гледам кој би можел да направи нешто посебно.. додека Кортријк играат доста тврдо на гостински терен не даваат многу голови и 9 од 10 натпревари им се 0-2 во гости.
- Соеда 75 некаде на ранкинг додека Клахн е 250+ доста повеќе искуство има Соеда плус гледајки ги неговите минати игри со појаки противници гледам повеќе им давал отпор додека Клахн речиси и да нема некое искуство со појаки противници.. плус последната меѓусебна Соеда лесно ќа ја добил со 2-0 (6:2 - 6:4) иако било одамна сепак мислам лесно ќе победи Соеда тука.
- Словенциве премногу потценети ми се гледаат на натпреваров со Шпанија оти имаат брзи играчи солиден тим и не верувам дека ќе им се дадат лесно на Шпанците кои и не играа толку убедливо до сега.. ја играм на полувреме зошто очекувам тврд тежок почеток без резултатско одлепување на двете екипи. На крај со хендикеп е позафркнато да се игра зошто ако евентуално водат Шпанија другиве ќе одат на се или ништо на крај па може и да отиде преку 4.5 плус гола за Шпанија.

Valencies-Lyon X
Причина петок сме а французи во петок 90% се х

Еве ви од мене тип за денеска 9999% сигурен, подоцна ќе ги разгледам и другите па ќе пишам и некоја друга.
Shakthar-Goteborg 1 1.4, 1&3+ 1.8, H1 1.85
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 14:24 ---
+ цска-розенборг 1 ете 2.5 коеф
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 14:35 ---
Karabukspor - Kasimpasa H2+ 2.05

NHL

Boston - NY Islanders 1 1.85
ova domakinot da dade 2 + gola ? Karabukspor-Kasimpasa T12+?

Nimes - 1 @ 2.05
Academica - 1 @ 2.05
Santos L. - 1 @ 2.05
Oва само за вечерва..

Dortmund - 1 @ 1.2
PSG - 1 @ 1.55
Maccabi T.A - 1 @ 1.25
Lazio - 1 @ 1.6
Inter - 1 @ 1.55
Real Madrid - 1 @ 1.2

Denmark-Croatia 2 1.9
Venlo-Az Alkmaar T2 2+ 1.75
Schakhtar-Goteborg 1i 3+ 1.8 koef (za 100% samo 1 1.35)
Burkina Faso-Etiopija 2+ 1.4 (za pohrabrite 3+ 2.3koef)
eve vi tiket sega sto go odigrav na 10 evra

Слаба понуда за Петок:)
Јас ова ќе го одиграм на 200 денари уплата:
Виљареал-Сабадел 1 1,7
Дортмунд-Нирнберг 1 1,25
Арминија-Офенбах 1 2,05
Венло-Алкмар ГГ 1,55
Стандард-Кортијк 1 1,55
Замбија-Нигерија 0-2 1,45
Мартин-Скалица (хокеј Словачка) +5,5 1,55
Тајгерс-Клотен (хокеј Швајцарија) +4,5 1,47
Шахтар Донецк-Гетеборг (пријателска) 1 1,35

46,67 коефициент

Valenciennes are set to be without a host of players ahead of the visit of Lyon.
Gael Danic is set for a long spell on the sidelines with a broken leg, while Rudy Mater and Carlos Sanchez both have hamstring problems.
Striker Gregory Pujol has a calf injury, while Pape Abdou Camara, Mody Traore, Dusan Djuric are all still out.
Benjamin Angoua also misses out after being handed a two-match suspension.

CSKA - Unicaja - H1 (-13,5) @ 1,90
Hrvatska - Danska - 1 @ 1,90
Sacramento - Oklahoma +209,5 @ 1,90
Washington - Minesotta - H1 (-3,5) @ 1,90

За Карабукспор-Кашимпаса 2-х ми ја кажаа сега, незнам ни колку е сигурна ниту ништо.
Exelcior-Telstar 2-x isto mi ja kaza istiot covek
Vannes 1
Caen 2
Cheltenham 1
Денес го запознав на еден другар му е роднина, се фали дека имал некој познаник кој му давал секој ден сигурни.
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 16:24 ---
ovie fudbql rakomet ? sto se ??!
првата ти е ракомет, а другите фудбал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom