Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Јас сепак мислам дека се работеше само за денешниве млади девојки ајде да кажеме дека сум погрешила,луге сме грешки праиме ама не мора веднаш да ги мешиме нив...Нека ги настрана.Јас сепак сметам дека тој мислеше дека не може да се најде девојка за врска :) зошто знаеме какви се денешниве нели? :)
Погреши. Но ти го призна тоа и грешките ти ги бришам, ете имало и поштени женски ;)
Јас се согласувам дека многу е тешко да си во една прекрасна врска во денешниов ни наш свет во кои живееме без љубов и полни со ормаза. Баш заради тие причини, каде што неможеме да ја извадиме љубовта од нашите души и да ја споделиме истата позитивна енергија со некоја друга личност, таа останува внатре во нас и се претвора во негативна енергија, а таа негативна енергија се претвора во нервоза и омраза, која го убива човека. Една поговорка ке кажам, што ја велат старите наши баби и дедовци, можеби звучи многу безобразно и некултурно, но сепак ке се согласите дека тоа е така.
Сакајте се, љубете се, дупете се, и многу деца правите! :D

Член од
5 ноември 2011
Мислења
38
Поени од реакции
16
Човече не лупај глупости те молам.

Момци немојте да сте фатиле девојка у кафич или недај боже дискотека,пошто 100 % е курветина и спонзоруша.

Кажи ми Леон каде на најдеме девојки ако не у диско или кафиќ? У бурекџилница?
другар, абе ја сите што сум ги фатил у фафич за брзо испареле, а последната подолга рска ја имав со девојка која ја запознав на факс, идевме у иста група, фино девојче, ем убаво ем паметно, ама многу учеше и немаше многу време за мене. Еве ти еден предлог и тебе каде да најдеш фино и поштено девојче.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
а како да најдете кога скоро сите сте големи ебачи,на една девојка не им дадовте да слободно дише,ем да ебите,ем поштена да била:confused:за нешто мора да се одлучите

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
другар, абе ја сите што сум ги фатил у фафич за брзо испареле, а последната подолга рска ја имав со девојка која ја запознав на факс, идевме у иста група, фино девојче, ем убаво ем паметно, ама многу учеше и немаше многу време за мене. Еве ти еден предлог и тебе каде да најдеш фино и поштено девојче.
Не е фина ако нема време за тебе.Неразбирливо е девојка или дечко сеедно,на помлади години да не излегува и да шета.

На темата.

Во Македонија има поштени девојки.Под поштена девојка јас разбирам девојка со морал на нормално ниво.Не е девојката непошетена(курва дроља итн) ако имала секс со повеќе од тројца.Најпогрешна теза застапена кај мажите е дека девојката е непоштена ако имала повеќе сексуални партнери.Може некоја имала само двајца,ама ја работеле во тројка.

Не ми смета девојка ми идна или жена што и да е,да имала повеќе сексуални партнери,под услов да се потрудиле да ја легнат.

Поштена девојка не се клати секој викенд во Ванила,а после во Деспина или во Инсајд.Такви се дрољите.

Неможам да барам јас толку поштена девојка,кога ни ја не сум поштен.Сум правел многу курвински работи,сум изневерувал девојки,така да знам дека тоа и мене ќе ме стигне. :)

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Клубовите и кафулињата во Скопје станава јавни куќи со голема помош на провинцијалките кои тотално го упропастива духот на скопско друштво.
А вие Скопски девојки, дозволивте курвишта да ви ја одземат интелигенцијата.
Можеби тоа е една од причините зашто вас поштените ве нема нигде.

L

Luki Junior

Гостин
Клубовите и кафулињата во Скопје станава јавни куќи со голема помош на провинцијалките кои тотално го упропастива духот на скопско друштво.
Пред неколко време сите беа непоштени женцки. Од денеска, само провинцијалките са непоштени курви. :pos:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Леле, колку многу глупости во еден пост. Дечко, оди легни си.

пс: Си ја промашил темата. Ако сакаш да кењаш за провинцијалките, барај ја темата „Ќе те решам за 100 денари“.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Значи четување на скајп и месинџер е дозволено, а?:P
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 19:43 ---

Ова се модерни времиња, ја молам бога да не има ШВАЛЕР;)
скајп ќе толерирам, мсн никако :)))))
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 14:23 ---
Пред неколко време сите беа непоштени женцки. Од денеска, само провинцијалките са непоштени курви. :pos:
некако за мене само скопјанките се непоштени курви...без навреда значи зборам за оние типичните спонзоруши..провинцијалките се посмирено некако, бар од лично искуство.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.421
Поени од реакции
4.332
Која девојка е ,,поштена,, а која ,,не е поштена,,?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Нема во Македонија поштени женски, со исклучок на мајките на мажите што пишале тука, се` друго се курвештии и дрољи. Тоа е веќе одамна утврдено, на милијарда други теми. Али од непознати причини никој ни да зуцне за моралот на македонските мажи. Затоа јас ќе кажам збор-два на таа тема.

Македонските мажи, со чесни исклучоци, би легнале се` што мрда и има минимум две нозе и вагина.
Главно животно мото им се мудрости од типот "Јебо не јебо, време курцу пролази", "Oд бирача нема јебача и слично."
Кога и да се појави тема за некоја изротка на форумов, неизбежни се репликите од типот I'd still tap that, Hehe brad i ja bi ja plesnal ke i staam kesa na glaa me boli kur so e grda со кои мажите се обидуваат да ја докажат својата машкост. Имам една новост за вас: Фактот што би ја легнале Вале Гулабица не ве прави фраери, напротив, ве прави очајни и патетични.

Мажите наши сакаат да изебат се живо и диво, да имаат секс без обавези пошо за врска повеќето од нив се и онака неспособни, да имаат секс на прво излегување, уствари сакаат да имаат секс без и да излезат со некоја, онака додека одат по улица сакаат жени да им скокаат на курот, сакаат да испробаат тројки, четворки, петки и секаков вид на групњаци, се фалат дека преферираат странкињи затоа што со нив полесно стигнуваат до секс, сакаат да испробаат се што виделе на порничи , да нанижат троцифрен број рецки на списокот, да го снимаат скришно сексот, па после да ја уценуваат девојката, или во најмала рака да се пофалат пред другарите...

За нивната верност ич да не почнувам, веруваат дека нивно право и должност е да ја искористат секоја можност да бидат неверни, во спротивно ќе искочат мекуши и другарите ќе ги заебаваат дека се папучари. Peer4e trebase da ja plesnes onaa be, so ima veze so zena ti se porodi pred tri dena, gajle ti e, ednas se zivee. Buljas so ne i se pustis na konobarkata be, i onaka si sto godini so zenska ti, ne bidi glup, sekoj den grav ne se jade. Јас на пример, се имам откажано од идејата дека дечко ми или маж ми ќе ми биде верен, единствено очекувам барем да ја крие швалерката, ама мислам дека и тоа е премногу да се бара.

И кога таквите мажи ќе начукаат 30+ години и ќе решат да се женат, почнуваат да кукаат како во земјава немало поштени девојки затоа што они, замисли не можеле да најдат невина девојка на тие години. Почнуваат да ламентираат за времето на нивните баби и дедовци, кога жените ја губеле невиноста на првата брачна ноќ. Само, забораваат една работа, и мажите ја губеле невиноста на првата брачна ноќ. Логично нели, ако жените се чуваат до брак, и мажите, сакале-нејќеле ќе си седат невини. Ама не, они сакаат ем да се шинат од ебење, ем да земат невина жена и гордо да го оптегнат крвавиот чаршаф на чардак.

Тоа е главниот проблем на нашите мажи, пропагираат некои морални норми, а не им паѓа на памет да ги почитуваат истите. Лицемерие до коска. Уште еднаш ќе кажам, секоја чест на исклучоците, а на оние другите би им порачала да престанат да оговараат како бабетини по темиве и да почнат веќе еднаш да живеат според нормите кои ги проповедаат.
јас сум доказ дека мојата мајка сака да се ебе!!! (и сечија друга)
секој медал има две страни. ДА, во право си за машките (не 100%), но да кажеше нешто објективно и за девојките?или сите се светици?
само еден безвезен пример: се ебе во гз само да остане “невина и поштена“ за да во село може да ја омажат.
така да во се’ има исклучоци, позитивни или негативни не е важно но генерализацијата од овој тип не е на место.
во групата на “чесни исклучоци“ не спаѓа очигледно и твојот љубен. од старт ставаш блокада и не уживаш. едноставно го одбиваш од себе. тажно. дури оваквиот став и ме потсеќаа на сусаро. а и со него не се согласувам секогаш за се’

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Нема во Македонија поштени женски, со исклучок на мајките на мажите што пишале тука, се` друго се курвештии и дрољи. Тоа е веќе одамна утврдено, на милијарда други теми. Али од непознати причини никој ни да зуцне за моралот на македонските мажи. Затоа јас ќе кажам збор-два на таа тема.

Македонските мажи, со чесни исклучоци, би легнале се` што мрда и има минимум две нозе и вагина.
Главно животно мото им се мудрости од типот "Јебо не јебо, време курцу пролази", "Oд бирача нема јебача и слично."
Кога и да се појави тема за некоја изротка на форумов, неизбежни се репликите од типот I'd still tap that, Hehe brad i ja bi ja plesnal ke i staam kesa na glaa me boli kur so e grda со кои мажите се обидуваат да ја докажат својата машкост. Имам една новост за вас: Фактот што би ја легнале Вале Гулабица не ве прави фраери, напротив, ве прави очајни и патетични.

Мажите наши сакаат да изебат се живо и диво, да имаат секс без обавези пошо за врска повеќето од нив се и онака неспособни, да имаат секс на прво излегување, уствари сакаат да имаат секс без и да излезат со некоја, онака додека одат по улица сакаат жени да им скокаат на курот, сакаат да испробаат тројки, четворки, петки и секаков вид на групњаци, се фалат дека преферираат странкињи затоа што со нив полесно стигнуваат до секс, сакаат да испробаат се што виделе на порничи , да нанижат троцифрен број рецки на списокот, да го снимаат скришно сексот, па после да ја уценуваат девојката, или во најмала рака да се пофалат пред другарите...

За нивната верност ич да не почнувам, веруваат дека нивно право и должност е да ја искористат секоја можност да бидат неверни, во спротивно ќе искочат мекуши и другарите ќе ги заебаваат дека се папучари. Peer4e trebase da ja plesnes onaa be, so ima veze so zena ti se porodi pred tri dena, gajle ti e, ednas se zivee. Buljas so ne i se pustis na konobarkata be, i onaka si sto godini so zenska ti, ne bidi glup, sekoj den grav ne se jade. Јас на пример, се имам откажано од идејата дека дечко ми или маж ми ќе ми биде верен, единствено очекувам барем да ја крие швалерката, ама мислам дека и тоа е премногу да се бара.

И кога таквите мажи ќе начукаат 30+ години и ќе решат да се женат, почнуваат да кукаат како во земјава немало поштени девојки затоа што они, замисли не можеле да најдат невина девојка на тие години. Почнуваат да ламентираат за времето на нивните баби и дедовци, кога жените ја губеле невиноста на првата брачна ноќ. Само, забораваат една работа, и мажите ја губеле невиноста на првата брачна ноќ. Логично нели, ако жените се чуваат до брак, и мажите, сакале-нејќеле ќе си седат невини. Ама не, они сакаат ем да се шинат од ебење, ем да земат невина жена и гордо да го оптегнат крвавиот чаршаф на чардак.

Тоа е главниот проблем на нашите мажи, пропагираат некои морални норми, а не им паѓа на памет да ги почитуваат истите. Лицемерие до коска. Уште еднаш ќе кажам, секоја чест на исклучоците, а на оние другите би им порачала да престанат да оговараат како бабетини по темиве и да почнат веќе еднаш да живеат според нормите кои ги проповедаат.
Убаво си кажала..:) (y)...истина е..ем и насмеа ме..

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Ќе се изгориш 2-3 пати od "поштени" па после и тие што не се такви ги ставаш во заеднички кош, фактички си научил да играш непоштено па ќе се заебаваш со секоја следна што ќе ја начекаш, ако си ја заебал на некоја јако и уште некој друг пред тебе, таа фина и поштена девојка која барем малце била вљубена или не дај Боже те сакала многу можно е да премине во другата група, па после и таа да си игра к**** со останатите добродушни, неискусни или дечки со верба во љубовта. Ова е нормален круг во нашево општество, а (не)поштена е прекар за девојка кој и го дале други луѓе а можда не е таква. Муабетов ми беше има поштени девојки и стално ќе има според мене само треба да ги побараш и да заслужиш да ти бидат поштени.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Ќе се изгориш 2-3 пати od "поштени" па после и тие што не се такви ги ставаш во заеднички кош, фактички си научил да играш непоштено па ќе се заебаваш со секоја следна што ќе ја начекаш, ако си ја заебал на некоја јако и уште некој друг пред тебе, таа фина и поштена девојка која барем малце била вљубена или не дај Боже те сакала многу можно е да премине во другата група, па после и таа да си игра к**** со останатите добродушни, неискусни или дечки со верба во љубовта. Ова е нормален круг во нашево општество, а (не)поштена е прекар за девојка кој и го дале други луѓе а можда не е таква. Муабетов ми беше има поштени девојки и стално ќе има според мене само треба да ги побараш и да заслужиш да ти бидат поштени.
Точно е ова што го викаш, еве го претставено сликовито.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.357
Поени од реакции
7.122
барам жена шо работи во поштата,нека има години 37 максимум :love:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења