ова се вели ко на круша да му е најден па сегде би го клалеНема во Македонија поштени женски, со исклучок на мајките на мажите што пишале тука, се` друго се курвештии и дрољи. Тоа е веќе одамна утврдено, на милијарда други теми. Али од непознати причини никој ни да зуцне за моралот на македонските мажи. Затоа јас ќе кажам збор-два на таа тема.
Македонските мажи, со чесни исклучоци, би легнале се` што мрда и има минимум две нозе и вагина.
Главно животно мото им се мудрости од типот "Јебо не јебо, време курцу пролази", "Oд бирача нема јебача и слично."
Кога и да се појави тема за некоја изротка на форумов, неизбежни се репликите од типот I'd still tap that, Hehe brad i ja bi ja plesnal ke i staam kesa na glaa me boli kur so e grda со кои мажите се обидуваат да ја докажат својата машкост. Имам една новост за вас: Фактот што би ја легнале Вале Гулабица не ве прави фраери, напротив, ве прави очајни и патетични.
Мажите наши сакаат да изебат се живо и диво, да имаат секс без обавези пошо за врска повеќето од нив се и онака неспособни, да имаат секс на прво излегување, уствари сакаат да имаат секс без и да излезат со некоја, онака додека одат по улица сакаат жени да им скокаат на курот, сакаат да испробаат тројки, четворки, петки и секаков вид на групњаци, се фалат дека преферираат странкињи затоа што со нив полесно стигнуваат до секс, сакаат да испробаат се што виделе на порничи , да нанижат троцифрен број рецки на списокот, да го снимаат скришно сексот, па после да ја уценуваат девојката, или во најмала рака да се пофалат пред другарите...
За нивната верност ич да не почнувам, веруваат дека нивно право и должност е да ја искористат секоја можност да бидат неверни, во спротивно ќе искочат мекуши и другарите ќе ги заебаваат дека се папучари. Peer4e trebase da ja plesnes onaa be, so ima veze so zena ti se porodi pred tri dena, gajle ti e, ednas se zivee. Buljas so ne i se pustis na konobarkata be, i onaka si sto godini so zenska ti, ne bidi glup, sekoj den grav ne se jade. Јас на пример, се имам откажано од идејата дека дечко ми или маж ми ќе ми биде верен, единствено очекувам барем да ја крие швалерката, ама мислам дека и тоа е премногу да се бара.
И кога таквите мажи ќе начукаат 30+ години и ќе решат да се женат, почнуваат да кукаат како во земјава немало поштени девојки затоа што они, замисли не можеле да најдат невина девојка на тие години. Почнуваат да ламентираат за времето на нивните баби и дедовци, кога жените ја губеле невиноста на првата брачна ноќ. Само, забораваат една работа, и мажите ја губеле невиноста на првата брачна ноќ. Логично нели, ако жените се чуваат до брак, и мажите, сакале-нејќеле ќе си седат невини. Ама не, они сакаат ем да се шинат од ебење, ем да земат невина жена и гордо да го оптегнат крвавиот чаршаф на чардак.
Тоа е главниот проблем на нашите мажи, пропагираат некои морални норми, а не им паѓа на памет да ги почитуваат истите. Лицемерие до коска. Уште еднаш ќе кажам, секоја чест на исклучоците, а на оние другите би им порачала да престанат да оговараат како бабетини по темиве и да почнат веќе еднаш да живеат според нормите кои ги проповедаат.
Не само мајки. Тука имаш и сестри, братучедки, поранешни или сегашни девојки.Пред да го поставите прашањето прво помислете на вашите мајки, а потоа поставете го!
најмногу ќе се сложам со последното, а тоа е дека тој/таа не се чесни, лоши се или сл.Не само мајки. Тука имаш и сестри, братучедки, поранешни или сегашни девојки.
Има, како нема. Секогаш и секаде ќе се најдат чесни девојки, исто како што може да се најдат чесни момци. Скоро секој си добива по заслуга.
Според мене, тој што верува во спротивното или ужасно се разочарал и налетал на хурфа или едноставно и тој не е чесен па не очекува ни другите да бидат.
Дефинитивно се сложувам во се. Само ќе надополнам и ќе кажам дека најголема грешка е што во наредните девојки/жени, зошто нели некои и се преженуваат, пробуваме да ја најдеме предходната доколку пример таа ни се погодила ама по некои причини сме раздвоени. Е сега, ако ние таа не ја најдеме во новава, тогаш таа не е таа што ја бараме не е поштена, не е добра, не се труди...бла бла. МОРА сам да си ја поставиш работата, трезвено да размислуваш за секоја врска и што е најбитно на секоја девојка да и даваш подеднакво шанса, без почетни предрасуди, исчекувања и оценки. Кога така ќе започнеш, после одредено време (не можам да бидам конкретен колку) ќе можеш да донесеш заклучок дали таа е поштена или е само една хурфа која не ти е потребна во животот.најмногу ќе се сложам со последното, а тоа е дека тој/таа не се чесни, лоши се или сл.
се' друго е нешто што зависи од самите нас. ак онекоја ми згрешила, ме преварила, а јас сум ја сакал многууу, јбга, повреден сум бил од неа. но не значи дека сите се такви. едноставно треба да и се даде шанса, фер шанса без да се носи товарот од претходната. не е таа крива што претходната била каква што не требала да биде. или, не е таа крива што јас не сум знаел да одберам. ако негативно настапам, ако црно мислам, тоа и ќе ми се случи. или црковно да се изразам, си го бараш ѓаволот![]()
Aко те преварила ако не те сакала или згрешила едноставно не била за тебе.Си избрал погрешна личност.Kaко што претходно и кажаа на темава ваму галамат личностите кои некогаш биле одбиени,или им раскинале па сега имаат мало его и све женски ставаат во тој кош.Никогаш не знаеме која е правата личност а со текот на време може да се дознае само ако на пример врската ти владее во хармонија но ако не успее секој по свој пат.најмногу ќе се сложам со последното, а тоа е дека тој/таа не се чесни, лоши се или сл.
се' друго е нешто што зависи од самите нас. ак онекоја ми згрешила, ме преварила, а јас сум ја сакал многууу, јбга, повреден сум бил од неа. но не значи дека сите се такви. едноставно треба да и се даде шанса, фер шанса без да се носи товарот од претходната. не е таа крива што претходната била каква што не требала да биде. или, не е таа крива што јас не сум знаел да одберам. ако негативно настапам, ако црно мислам, тоа и ќе ми се случи. или црковно да се изразам, си го бараш ѓаволот![]()
Од кое списание го препиша оваа нешто?Aко те преварила ако не те сакала или згрешила едноставно не била за тебе.Си избрал погрешна личност.Kaко што претходно и кажаа на темава ваму галамат личностите кои некогаш биле одбиени,или им раскинале па сега имаат мало его и све женски ставаат во тој кош.Никогаш не знаеме која е правата личност а со текот на време може да се дознае само ако на пример врската ти владее во хармонија но ако не успее секој по свој пат.
Од никое но јас така гледам на работите... А и најреално е мислам но ако грешам поправи ме.Ако... не успеала врската не сте еден за друг или имаш друго објаснување?Од кое списание го препиша оваа нешто?
Пс. Среќен Роденден. Голема да пораснеш.![]()
Не е повратен коментаро. Едноставно твојо одговор може да го ставеш у 100 сценарија и ем ќе праа смисла, ем нема да праа смисла. И заради таквата темплејт логика, е мојто прашање, а не е повратен коментар со намера да те деградира.Од никое но јас така гледам на работите... А и најреално е мислам но ако грешам поправи ме.Ако... не успеала врската не сте еден за друг или имаш друго објаснување?
Дали јас ако имам сега проблем со некој момак треба да кажам дека сите се исти кога не се?
Но знаев дека ке наидам на вакви повратни коментари.