Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А тоа го прават сите жени во Македонија?
Покварени жени има во ист процент како и покварени мажи.
Ко што вас ве заебувале девојки, така и нас не заебале покварени мажи, па не одиме да кукаме и плачеме секаде.
Или работава не е нишо страшно ако машкото ја заебе женската, ама не дај Боже девојка да заебе машко, автоматски тоа е показател дека сите жени се идиоти.:facepalm: Логиката исчезна некаде по патот...
Логиката била дека сите мажи се фини и не смее никоја да им раскине. Многу нови работи научив на форумов. :pipi:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Колку што може да се најде во Македонија поштен поп, толку може да се најде и поштена женска.
Not Again...Под тоа спага и твои братучеди стрини тетки?
Со вакво мислење ништо чудно сам да останеш.:rolleyes:
По што заклучи дека сите се вакви?Една ти раскина и го мразиш сиот женски пол?

Мисли што сакаш, али барем не се продаваме ние на "браќата"... за пари! (n)
Сигурен си дека не постојат машки кои се продаваат за пари?дали си слушнал за жиголо?Кој се продава за евтина сума за да задоволи несрекна теткица на која сопругот и е постојано на службен пат?

Темава е стрикно за жени. . Целта ми беше да предизвикам провокација, но не го постигнав очекуваниот резултат. :P
Што не ти дава за право секоја да ја ставаш во исти агол.Поправи ме ако сум згрешила некаде.
Ама ако провоцирај ти ние женските секогаш сме овде со контра коментар.:pipi:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Со оглед на тоа дека поштата изгоре... не може!

Член од
5 ноември 2011
Мислења
38
Поени од реакции
16
има еден куп поштени девојчиња ама таквите не искачаат у град ... е тука е парадоксот, како да ги најдеш и да стапиш у контакт со нив. Низ кафичи секогаш се мотаат се едни исти ку.....тини спонзоруши

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Постојат поштени девојки, со оглед на тоа дека имам доста пријателки, можам да ти кажам и дека некои од нив сепак иако имаат 25/6 години сеуште го немаат искусено првиот сексуален однос.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
има еден куп поштени девојчиња ама таквите не искачаат у град ... е тука е парадоксот, како да ги најдеш и да стапиш у контакт со нив. Низ кафичи секогаш се мотаат се едни исти ку.....тини спонзоруши
Човече не лупај глупости те молам.

Момци немојте да сте фатиле девојка у кафич или недај боже дискотека,пошто 100 % е курветина и спонзоруша.

Кажи ми Леон каде на најдеме девојки ако не у диско или кафиќ? У бурекџилница?

L

.Lost Angel.

Гостин
Постои таква женска според моите
За тебе поштена девојка значи да не излегува во град? :)
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 16:31 ---
Постојат поштени девојки, со оглед на тоа дека имам доста пријателки, можам да ти кажам и дека некои од нив сепак иако имаат 25/6 години сеуште го немаат искусено првиот сексуален однос.
Поштена девојка е ако на 25 год. нема искусено сексуално искуство за тебе тоа е поштена? :)
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 16:34 ---
Колку што може да се најде во Македонија поштен поп, толку може да се најде и поштена женска.
Провоцирање на митинг не тука :icon_lol:

L

.Lost Angel.

Гостин
Поштени девојки во Македонија па и надвор постојат секако но тоа е мал процент речиси само 10 % само работата е како ја пронајдеш и како што подразбираш ти под поштена девојка али да најдеш поштена девојка тоа е целата ствар во животот ...

Друга работа што најмногу ме нервира кај некои девојки кои се клафицираат од типот јас сум поштена девојка и кога ќе ти реди некои си зборови од типот срце ти си ми 2 абе ајде сега деца сме па ќе се лажеме кажи имав 10-20 пати секс и крај не се замарам што си правела пред мене само да не биде со случајот секој ден нов сексуален партнер :cautious: друга работа е онаа која најмногу од се ме нервира ти си ми моето најголемо срце ти си таа личност која ме исполнува и ти вика после 1 месец запознавање ти вика ама јас те сакам абе ајде ова е ко пазар тоа не сакање т.е правиот збор и правото значење на зборот те сакам и друга работа ти вика јас сакам врска со тебе а уствари она не го заборавила бившиот и свиѓа уште 2 абе ајде од вакви девојки секогаш бегам и мислам дека кога ги слушам ти е зборови и гледам дека ме лаже како да ми го корне бубрегот и нервот :cautious:

Поштена девојка за мене е додека сум со нејзе во врска да ме сака и мене само а не да свиѓа уште 2-3 :cautious: и што е важно да ме почитува и да си имам јас свој избор и да го почитува она што го сакам и она што е околу мене и она што го правам и работам едноставно кажано и да не ме лаже и изневерува што е најважно никогаш до сега немам изневерено и тоа го барам исто од нејзина страна нормално го барам ова бидејќи јас сакам сериозна врска а не детинска врска :)

Kajgana Shop

На врв Bottom