Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Не тепам јас моми. Јас сам џентлмен. Без разлика шо вика Џими бој. Или Змејко бој.
Да бе, ти си витез на бел ИМТ, офицер, сељак и џентлмен. Батали возејнето, слушај го Џими, влези во плавио реиз, сретни ја момата на задното седиште од плавио реиз.

M

Muranyi

Гостин
А која е дефиницијата за "непоштена" девојка?Таа што не си успеал да ја легнеш?Ако е тоа,кон мене,во односите кои ги воспоставував и гаев со девојките кои имаа прилика и чест да бидат дел од мојот живот,многу од нив излегоа курви...и тоа клети курви.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Дали може да се најде поштена женска? Па зависи што подразбираш под поштена женска. Секој си има различни сфаќања во врска со ова. На пример, за некој под поштена женска значи таа да биде невина, што реално ептен е тешко, да не речам невозможно да се најде во денешно време.

Ја под поштена женска ја подразбирам:

1. Да не ме мути со муабети од типот "ти си ми втор". Искрено ми се сере од такви муабети. Нека си признае со колку била до сега, макар биле и 10 или 15. Нели викаат "ко призна пола му се прашта". У случајов све би опростил, пошто ме заболе курот со кого била и што правела пред мене. Освен во екстремни случаи како на пример да се ебела со различен тип секоја вечер.
2. Да не помисли да прави нешто со некој друг додека е со мене, а камо ли да го направи тоа. Јас никогаш не сум изварал ниедна, ниту сум помислил да направам такво нешто. Го очекувам истото од другата страна.
3. Да ме почитува и да го цени тоа што го правам за неа.

Сето останато е опционално. Најбитни ми се овие 3 ствари што ги наведов погоре. Дали ќе има љубов, дали типката ќе ме сака, не е битно. Ако е некоја кратка врска, тоа сигурно нема да биде случај. Али овие ствари што ги пишав ги очекувам од секоја поштена женска.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
јас па мразам да ме прашуваат такви прашања..ама то е обичај кај нас..поарно нека ме однеси да ме провери од болести отколку такви незгодни прашања...навистина не се клале на мое место да размисла како ми е мене..и наместо да почека некое време барем да ме вида барем шо карактер сум ...тие дирек со тоа прашање...И јас шо да му одговорам не е сапун да се потроши..че има и за тебе:pos:..ама навистина така е...како шо нас женските не не интересира со колку бил додека е со мене не оди со друга ..можи не му се погодиле врските па одел со една па се скарал па со друга така и мене ми е тешка таја тема да му кажувам со кого сум легнала и шо сум праела...уште да ме праша и која поза сум ја пробала...знам дека темата е друга само сакав да си ја кажам маката со ова глупо прашање ..а уште поглупо прашање ми е дали си невина....мајка му остаена , то дете од трет брак, те прашува дали си невина бе :facepalm: али who cares че си останам немажена по се изгледа оти никој не те сака со тебе соживот и фамилија да основа туку му е битно со колкумина си била и дали си невина....:tapp: па вие пак жалете се немало поштени кај нас...треба да останиме трудни за да ви текни да не земите

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
јас па мразам да ме прашуваат такви прашања..ама то е обичај кај нас..поарно нека ме однеси да ме провери од болести отколку такви незгодни прашања...навистина не се клале на мое место да размисла како ми е мене..и наместо да почека некое време барем да ме вида барем шо карактер сум ...тие дирек со тоа прашање...И јас шо да му одговорам не е сапун да се потроши..че има и за тебе:pos:..ама навистина така е...како шо нас женските не не интересира со колку бил додека е со мене не оди со друга ..можи не му се погодиле врските па одел со една па се скарал па со друга така и мене ми е тешка таја тема да му кажувам со кого сум легнала и шо сум праела...уште да ме праша и која поза сум ја пробала...знам дека темата е друга само сакав да си ја кажам маката со ова глупо прашање ..а уште поглупо прашање ми е дали си невина....мајка му остаена , то дете од трет брак, те прашува дали си невина бе :facepalm: али who cares че си останам немажена по се изгледа оти никој не те сака со тебе соживот и фамилија да основа туку му е битно со колкумина си била и дали си невина....:tapp: па вие пак жалете се немало поштени кај нас...треба да останиме трудни за да ви текни да не земите
А со колку си била до сега?:icon_lol:

п.с. Се изнасмеав на постов ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Колку што може да се најде во Македонија поштен поп, толку може да се најде и поштена женска.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Колку што може да се најде во Македонија поштен поп, толку може да се најде и поштена женска.
А па вие мажите све поштени, од прв до последен, ангели со ореоли што светат, од цел свет статистички 98 посто од поштените мажи во Македонија се родиле... Ептен сте поштени, дури да се направи истражување, гарантирам дека ќе излезе дека во најблиска околина на поштите во Македонија живеат само мажи. Па од тука и заклучокот дека мажите во Македонија се поштени.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
А па вие мажите све поштени, од прв до последен, ангели со ореоли што светат, од цел свет статистички 98 посто од поштените мажи во Македонија се родиле... Ептен сте поштени, дури да се направи истражување, гарантирам дека ќе излезе дека во најблиска околина на поштите во Македонија живеат само мажи. Па од тука и заклучокот дека мажите во Македонија се поштени.
Мисли што сакаш, али барем не се продаваме ние на "браќата"... за пари! (n)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А тоа го прават сите жени во Македонија?
Покварени жени има во ист процент како и покварени мажи.
Ко што вас ве заебувале девојки, така и нас не заебале покварени мажи, па не одиме да кукаме и плачеме секаде.
Или работава не е нишо страшно ако машкото ја заебе женската, ама не дај Боже девојка да заебе машко, автоматски тоа е показател дека сите жени се идиоти.:facepalm: Логиката исчезна некаде по патот...

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Не за пари, арно велиш.
Уште полошо, за без пари.
Курви "национални и патриотски".
Жените барем земаат денар шо се ебат, ти и останатите патриоти македонски гледавте како најголеми вагини кога славеа Албанците независност во центар на Скопје.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
А тоа го прават сите жени во Македонија?
Покварени жени има во ист процент како и покварени мажи.
Ко што вас ве заебувале девојки, така и нас не заебале покварени мажи, па не одиме да кукаме и плачеме секаде.
Или работава не е нишо страшно ако машкото ја заебе женската, ама не дај Боже девојка да заебе машко, автоматски тоа е показател дека сите жени се идиоти.:facepalm: Логиката исчезна некаде по патот...
Темава е стрикно за жени. Ми е криво што немам искуство со машки па да ти одговорам на твојата љубопитност. Иако да, делумно у право си. Не може да се етикетира некоја група како повеќе или помалце поштена од проста причина што немаат сите луѓе ист карактер или делат исти размислувања. Целта ми беше да предизвикам провокација, но не го постигнав очекуваниот резултат. :P
Не за пари, арно велиш.
Уште полошо, за без пари.
Курви "национални и патриотски".
Жените барем земаат денар шо се ебат, ти и останатите патриоти македонски гледавте како најголеми вагини кога славеа Албанците независност во центар на Скопје.
Не сум Македонец, за жал или за среќа... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Темава е стрикно за жени. Ми е криво што немам искуство со машки па да ти одговорам на твојата љубопитност. Иако да, делумно у право си. Не може да се етикетира некоја група како повеќе или помалце поштена од проста причина што немаат сите луѓе ист карактер или делат исти размислувања. Целта ми беше да предизвикам провокација, но не го постигнав очекуваниот резултат. :P

Не сум Македонец, за жал или за среќа... :)
Како не си кога колку што знам имаш македонско име и презиме?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Како не си кога колку што знам имаш македонско име и презиме?
Интернационални ми се имињата, а презимињата едното ми е Турско другото Црногорско само заради некој политички причини ми се променети со наставката -СКИ ( долга приказна ) што делуваат како да сум Македонец... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom