L
Luki Junior
Гостин
Не те разбрах баш со олеснувајнето.Ме уби сега со примеров и јас бии играла така. Ништо, ќе се олесни некој друг, ти не си таков.![]()
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Плус, каков сам јас?
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Не те разбрах баш со олеснувајнето.Ме уби сега со примеров и јас бии играла така. Ништо, ќе се олесни некој друг, ти не си таков.![]()
Друг пат Луки, немам енергија во мене.Не те разбрах баш со олеснувајнето.
Плус, каков сам јас?![]()
Добро.Друг пат Луки, немам енергија во мене.
секоја чест за ова Let 3...зашто не размислите малце со главата наместо со онаа ствар...ако типката ти раскине немора да значи дека сите се курви !Сите вие шо тврдите дека во МК нема поштени жени, погледнете дома мајки.. сестри... жени... ќерки и речете.. се е ова покварено и непоштено
Ти по ова прашање веќе се произнесе бе батко, нели додека фамилијарно ручате ти си ги замислуваш женските членови од фамилијата како пружаат оралка.Сите вие шо тврдите дека во МК нема поштени жени, погледнете дома мајки.. сестри... жени... ќерки и речете.. се е ова покварено и непоштено
Не, си ме помешал со татко ти.Ти по ова прашање веќе се произнесе бе батко, нели додека фамилијарно ручате ти си ги замислуваш женските членови од фамилијата како пружаат оралка.
Ова ти го имаш напишано не таткомиНе, си ме помешал со татко ти.
настрано е и перверзно да ги замислуваш мајкати сестрати како пружаат оралка ака пушат, али ај нека ти биде знам дека уживаш додека ручате семејно да си замислуваш која какви фаци праела и какви звуци испуштала. Ама нездраво е тоа дури и инцесоидно, барај си чаре со време лекар, поп, психијатар,бајач,гледач тражи чаре ама не верувам дека ти има спас чим до такви халуцинации си стасал.Ете седиш дома, семеен ручек, гледаш мајка, сестра, жена ... и велиш, “се искинаа од пушење овие, можи не одма првио пат, али сигурно пушеа“
А нели си помислил дека тие прописи за брзина се направени од човеци попаметни од тебе се со цел безбедноста да е на максимално ниво??Хипотетички пример (со елементи од реален живот): Воземе се на автопат. Возам јас 140-145. Знако е 120. И ти рече момата оти брзо возеш. После 5 минути па така. И она е у право. Јас не би сакал да ми преговоре за тија работи.
Еее тоа се мисли уште пред да почнеш да возиш, во колку час, па каде и.т.нАма у исто време јас си пресметувам километрите у главата колко имам до дома, кога ќе пристигнам, колко нафта имам за до там, какви са условите на пато, дали ќе се стемне, дали сакам некое опасно место со денска виделина да го заминам, дека има полиција, дека има бензинска, ресторантче, ВЦ, дека готват убаво, дека може да се застане да се одморе, итн
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:04 ---Ама првите неколку пати си преќутувам, за да има мир у колата. После сам спомнал оти нејќам така да ми прават додека возам, арно ама никојпат не престануват тија коментари. Она е цело време у право, јас сам цело време раздразнен и деконцентриран од тија коментари.
Ти по ова прашање веќе се произнесе бе батко, нели додека фамилијарно ручате ти си ги замислуваш женските членови од фамилијата како пружаат оралка.
Добро синеОва ти го имаш напишано не таткоми .
Тоа е башка, си се исповеда човекот си изнесува мислење/фантазии, за тоа како пружале орален секс и пушење од страна на женски му дел од фамилија али не треба да му се замера.Памтам!!
Памтам точно е Let3 пиша како НА РУЧЕК си ја замислувал сестра му или ете на ручек седите сите и он си мисли ваа на некој му го пуши а тука јадеме од ист прибор.
Луки, тава хипотетичкиот пример ти е одличен пример како емпириска квантификација може (и требе) да резултира со квалитативна промена. Додека ти се мислеш километри-брзина-вечера-џандари, тава квантитативен алгоритам требе да произведе извесна вреднос, на пример икс. Ако икс е поголемо од извесен испилон (исто квантитативно определен), чувај ја левата рака на волано, и опни и шамар на невестата со десницата. Потоа, како што би рекол Џим, рацете на волано, очите на пато.Шом веќе тргнааме лично да се објаснуваме, ќе наваѓаме мал милион кусури и хипотетички ситуации дека шо мојте зборове нема да праат смисла, и ќе се најде емпириски доказ дека у одреден процент, Луки не функционира според квантитативни прописи.Единствено нешто шо ми дава некаква надеж дека праам смисла е шо тај пусти живот не е емпириска квантификација, или мерка кој е повеќе у право, а кој е повеќе у криво.
Ако ми рече нешто момата, јас го премислувам тава шо ми го е кажала. Исто сега шо ни те познавам, ни те знам, препрочитах си ги постовето да видам шо точно сам напишал, или кажал. Јас давам тежина на зборовето на момата. И сакам јас нештата шо ги кажувам да имат тежина и у главата на момата.
Ќе ти одговорам да не мислеш оти дипломатски се вадам од кашата.
Хипотетички пример (со елементи од реален живот): Воземе се на автопат. Возам јас 140-145. Знако е 120. И ти рече момата оти брзо возеш. После 5 минути па така. И она е у право. Ама у исто време јас си пресметувам километрите у главата колко имам до дома, кога ќе пристигнам, колко нафта имам за до там, какви са условите на пато, дали ќе се стемне, дали сакам некое опасно место со денска виделина да го заминам, дека има полиција, дека има бензинска, ресторантче, ВЦ, дека готват убаво, дека може да се застане да се одморе, итн. Јас не би сакал да ми преговоре за тија работи. Ама првите неколку пати си преќутувам, за да има мир у колата. После сам спомнал оти нејќам така да ми прават додека возам, арно ама никојпат не престануват тија коментари. Она е цело време у право, јас сам цело време раздразнен и деконцентриран од тија коментари.
Како прво, може ли барем тука да не глумеме невиност, особено коа иде прашајне за возејне.А нели си помислил дека тие прописи за брзина се направени од човеци попаметни од тебе се со цел безбедноста да е на максимално ниво??
Женска ти е во право-почитувај правила, доволно е еднаш да се случи сообраќајна "несреќа"(нема несреќа, тоа е терминот но во реалност има виновник) па за да цел живот се каеш или добиеш некоја траума и пиеш лекове 7 години после несреќата!!
Еее тоа се мисли уште пред да почнеш да возиш, во колку час, па каде и.т.н
Тогаш согласно хипотетичкиот пример имаш хипотетички магарешки инат.
Не тепам јас моми. Јас сам џентлмен. Без разлика шо вика Џими бој. Или Змејко бој.Луки, тава хипотетичкиот пример ти е одличен пример како емпириска квантификација може (и требе) да резултира со квалитативна промена. Додека ти се мислеш километри-брзина-вечера-џандари, тава квантитативен алгоритам требе да произведе извесна вреднос, на пример икс. Ако икс е поголемо од извесен испилон (исто квантитативно определен), чувај ја левата рака на волано, и опни и шамар на невестата со десницата. Потоа, како што би рекол Џим, рацете на волано, очите на пато.