FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Во Куманово турнир во ФИФА 12 .. нема 13 јбг :/ ама добро е ке се пука во понеделник важно ..

Има ли некакви шанси да се игра онлајн без притоа да морам да ја купам ? :ROFLMAO:

Има ли некакви шанси да се игра онлајн без притоа да морам да ја купам ? :ROFLMAO:

untitle.JPG

абе дан знајте шо е со фифава ко ке играм утакмица ми се појавуват ко магла нешо бело и тревана место зелена бела е ито и играчине,на сите камери така е поготово на про ко ќе играм,ја реинтлирав и пак исто....некое чареее:D

абе дан знајте шо е со фифава ко ке играм утакмица ми се појавуват ко магла нешо бело и тревана место зелена бела е ито и играчине,на сите камери така е поготово на про ко ќе играм,ја реинтлирав и пак исто....некое чареее:D
мене тоа ми се случуваше на фифа 2005 :pos: што е најтрагично така играв можда 1 месец после самото се среди :D мене на 13-кава ми се изгуби топката во career mode :cautious:

WTF ? :facepalm: Тогаш играта е багирана (SHIT), јас кога ја инсталирав имав многу проблеми со неа и сега ја деинсталирав и никогаш повеќе ќе ја играм.
Не е багирана. Целата работа е до кракот. Кај секого различен проблем јавува. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom