Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Кажувајте нешто, ми се игра многуГо симнав кракот, го ставив и пак исто, се исклучува. Помош?
Кажувајте нешто, ми се игра многуГо симнав кракот, го ставив и пак исто, се исклучува. Помош?
Купи си јаКажувајте нешто, ми се игра многу
Чаре?ај да ти ибам играта да ти... .
ми го лоудира профилот ама се во профилот сетингс нема т.е. неможам да продолжам кариерата. ај у пм...
Има ли некакви шанси да се игра онлајн без притоа да морам да ја купам ?
На Л2 т.е. finesse shot ти е тоа во контролите.дај некој нека кажи како се пласира ?
мене тоа ми се случуваше на фифа 2005 што е најтрагично така играв можда 1 месец после самото се среди мене на 13-кава ми се изгуби топката во career modeабе дан знајте шо е со фифава ко ке играм утакмица ми се појавуват ко магла нешо бело и тревана место зелена бела е ито и играчине,на сите камери така е поготово на про ко ќе играм,ја реинтлирав и пак исто....некое чареее
WTF ? Тогаш играта е багирана (SHIT), јас кога ја инсталирав имав многу проблеми со неа и сега ја деинсталирав и никогаш повеќе ќе ја играм.мене на 13-кава ми се изгуби топката во career mode
Не е багирана. Целата работа е до кракот. Кај секого различен проблем јавува.WTF ? Тогаш играта е багирана (SHIT), јас кога ја инсталирав имав многу проблеми со неа и сега ја деинсталирав и никогаш повеќе ќе ја играм.