FIFA 13

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
Во Куманово турнир во ФИФА 12 .. нема 13 јбг :/ ама добро е ке се пука во понеделник важно ..

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Има ли некакви шанси да се игра онлајн без притоа да морам да ја купам ? :ROFLMAO:

sotelashko

Гинеколог
Член од
1 ноември 2010
Мислења
32
Поени од реакции
18
дај некој нека кажи како се пласира ?

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
абе дан знајте шо е со фифава ко ке играм утакмица ми се појавуват ко магла нешо бело и тревана место зелена бела е ито и играчине,на сите камери така е поготово на про ко ќе играм,ја реинтлирав и пак исто....некое чареее:D

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
абе дан знајте шо е со фифава ко ке играм утакмица ми се појавуват ко магла нешо бело и тревана место зелена бела е ито и играчине,на сите камери така е поготово на про ко ќе играм,ја реинтлирав и пак исто....некое чареее:D
мене тоа ми се случуваше на фифа 2005 :pos: што е најтрагично така играв можда 1 месец после самото се среди :D мене на 13-кава ми се изгуби топката во career mode :cautious:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
WTF ? :facepalm: Тогаш играта е багирана (SHIT), јас кога ја инсталирав имав многу проблеми со неа и сега ја деинсталирав и никогаш повеќе ќе ја играм.
Не е багирана. Целата работа е до кракот. Кај секого различен проблем јавува. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom