Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Секоја година 2 максимум имам гледано и после следи фаза, симни-гледај по редОд овие што се номинирани за најдобар филм само еден имам гледано![]()

Сите 1 номинации за Ането се за споредна женска во Les MiserableСекоја година 2 максимум имам гледано и после следи фаза, симни-гледај по ред
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 15:08 ---
За Anne Hathaway сме сите во споредна женска така?

тешко тебе!Дечки најубавото нешто што го гледав од 2012-та не е игран филм, туку документарец. Прекрасно нешто. Мора да го погледнете, особено ако сте вљубеници во музиката.
Psyside го има на Блу Реј.![]()
Го гледав пак филмот од 1998, сакав да се потсетам, и навистина е одличен Џефри Раш. Мене особено впечаток ми остави правилната дикција во изговорот.Ова е тоа. Не баш ич. Гледај го Џефри Раш во филмот од 1998, исто така одличен.
Јас се тешам со Том Хенкс, и него не сум навикнат да го гледам како негативец ама во Cloud Atlas беше закон во негативните улоги.

"You know that guy, the one that looks like non-threatening Ray Liotta?" - Рејчел, Френдсбај бај оу крул уорлд
сериозно би, aма шо би рекол ио, џубриња сте, гледам колку шеги паднаа врз сметка на Мара..