Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е тоа. Не баш ич. Гледај го Џефри Раш во филмот од 1998, исто така одличен.
Јас се тешам со Том Хенкс, и него не сум навикнат да го гледам како негативец ама во Cloud Atlas беше закон во негативните улоги.
Го гледав пак филмот од 1998, сакав да се потсетам, и навистина е одличен Џефри Раш. Мене особено впечаток ми остави правилната дикција во изговорот.
И јас се чудев каков ли ќе биде Том Хенкс во Cloud Atlas, но одличен беше. Јас обично не уживам да ги гледам глумците кои ги сакам во улоги на негативци, на пример Хавиер Бардем, или Реј Лиота поготово.

бај бај оу крул уорлд
сериозно би, aма шо би рекол ио, џубриња сте, гледам колку шеги паднаа врз сметка на Мара..

Никој не се осуди со Хичкок бе, скринер, кино.. очекував глума на деценијата и номинација. :P
Kритиките шо велат?

бај бај оу крул уорлд
сериозно би, aма шо би рекол ио, џубриња сте, гледам колку шеги паднаа врз сметка на Мара..
"You know that guy, the one that looks like non-threatening Ray Liotta?" - Рејчел, Френдс :pos:

Супер негативец е Реј Лиота, иначе има две филмчиња што ги бендисав со него, мислам од оние помалку познатите не како Годфелас: Control во кој за жал партнерка му е Ана Лусиа од Лост, и Comeback Season иако не гледам такви филмови во принцип.

"You know that guy, the one that looks like non-threatening Ray Liotta?" - Рејчел, Френдс :pos:

Супер негативец е Реј Лиота, иначе има две филмчиња што ги бендисав со него, мислам од оние помалку познатите не како Годфелас: Control во кој за жал партнерка му е Ана Лусиа од Лост, и Comeback Season иако не гледам такви филмови во принцип.
Comeback Season и Corrina, Corrina мене ми служат за рехабилитација после гледање филм каде е негативец. :D

Секогаш си глуми убаво, еве и сега во филмот со Бред Пит што-не-му-го-памтам-името-пошо-беше-тапа си одглуми добро, нема утка. Иначе Лапидус од Лост ептен ме потсетува на Лиота :)

wot, тука си?
@jonze, тука си?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Фацата им е ко од еден татко да се, барем кога беа помлади. Памтам гледав на ТВ еден филм со Лапидус МТВ што го репризираше 60 пати, пола трилер пола еротика нешто, и во следните 5-6 години мислев дека филмот е со Лиота. После фатив едно од последните емитувања на МТВ и ми светна. Ко Мики Рурк и Брус Вилис се.

Дај кој го има глеано Django нека каже кој од скринерите има најчиста слика. :)

Don't even bother :D

Иначе најголемиот најчесто е најдобар...поготово ако има HD додавка во името.

Don't even bother :D

Иначе најголемиот најчесто е најдобар...поготово ако има HD додавка во името.

Не чини филмот или скринерите се тапа? Ме збуни сеа... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom