Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.087
- Поени од реакции
- 62.209
Отворена е темата за оскарите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тешко тебе!Дечки најубавото нешто што го гледав од 2012-та не е игран филм, туку документарец. Прекрасно нешто. Мора да го погледнете, особено ако сте вљубеници во музиката.
Psyside го има на Блу Реј.![]()
Го гледав пак филмот од 1998, сакав да се потсетам, и навистина е одличен Џефри Раш. Мене особено впечаток ми остави правилната дикција во изговорот.Ова е тоа. Не баш ич. Гледај го Џефри Раш во филмот од 1998, исто така одличен.
Јас се тешам со Том Хенкс, и него не сум навикнат да го гледам како негативец ама во Cloud Atlas беше закон во негативните улоги.
"You know that guy, the one that looks like non-threatening Ray Liotta?" - Рејчел, Френдсбај бај оу крул уорлд
сериозно би, aма шо би рекол ио, џубриња сте, гледам колку шеги паднаа врз сметка на Мара..
Comeback Season и Corrina, Corrina мене ми служат за рехабилитација после гледање филм каде е негативец."You know that guy, the one that looks like non-threatening Ray Liotta?" - Рејчел, Френдс
Супер негативец е Реј Лиота, иначе има две филмчиња што ги бендисав со него, мислам од оние помалку познатите не како Годфелас: Control во кој за жал партнерка му е Ана Лусиа од Лост, и Comeback Season иако не гледам такви филмови во принцип.
Само што го изглеав, поистрипан филм одамна немав гледаноМоре мрднато филмче ова Seven Psychopats![]()
Дај кој го има глеано Django нека каже кој од скринерите има најчиста слика.![]()
Don't even bother
Иначе најголемиот најчесто е најдобар...поготово ако има HD додавка во името.