Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Arlington Road и Identity. Не дека другиве нема да ги гледам, утре друг ден им е редот и нив, но ова нека биде за денес.
Револверов често пати Pluh го спомнува.

Двата филма се ремек дела, мада непознати...што според мене одма ги прави подценети (мој критериум де)

Револвер е исто така подценет филм и ремек дело :)

Од овие 3 најмногу импакт кај мене имаше Арлингтон Роуд, додекај најмногу coolness фактор ефект предизвикува Револвер, Харш Тајмс, е нај брутален - in your face од 3-те, кој и да го избереш нема утка, сите се ѕверски филмови (подценети)

Каков бенд слушам ама не ви го кажувам , максимално хипстерски е, само на Крејзи Дајмнод му го зиповав и пратив по тоа фејсбукот :P

мп3 формат ли беше? ако да не ми збори уопште :icon_lol:

Мене ми е On The Road симнат, ама стварно неможам тоа фацката да и ја гледам.
Некој да не го има гледано?

Ако бараш интересна драма глеј на друго место :).
Не е лош,не е добар.
Баш како што ти кажа Псајсајд.
6/10
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 01:06 ---
Иначе кога ќе се објават номинациите за Оскарите? (мислам на оние финалните)

Иначе кога ќе се објават номинациите за Оскарите? (мислам на оние финалните)
Nominations announced Thursday, January 10, 2013; ceremony on Sunday, February 24, 2013.
Значи денеска.(y)

Да не те цитирам и да ја дуплирам сликата, во позитивна смисла го мислев(y)
Си сакам јас хејтерски филмчиња кое маваат против општествени банални работи и заѕидани ,,вистини" и кодекси на рМбање и дејствување. Абе некош е убо да си хипстер, ама некош :D
Каков бенд слушам ама не ви го кажувам , максимално хипстерски е, само на Крејзи Дајмнод му го зиповав и пратив по тоа фејсбукот :P

E па тогаш овој е за тебе :)(y)
http://www.imdb.com/title/tt0113264/
"All men are not created equal. It is the purpose of the Government to make them so." This is the premise of the Showtime film adaption of Kurt Vonnegut's futuristic short story Harrison Bergeron. The film centers around a young man (Harrison) who is smarter than his peers, and is not affected by the usual "Handicapping" which is used to train all Americans so everyone is of equal intelligence.

го даваа порано на Сител...нема превод (зш е ТВ филм) ако можеш без превод да го глеаш...

А трејлери ретко гледам, незнам зошто, мислам дека можат филмот да ми го зезнат.
И јас, посебно ако е трилер/мистерија нешто... пошто имам видено прераскажани филмови во трејлер. Само за Лес Миз ги изгледав сите бидејќи е позната содржината.

Џанго ми е симнат ама се мислам да го почекам на кино... некоја сугестија во врска со ова?

Номинациите за Британските награди излегоа:
http://www.imdb.com/oscars/nominations/baftas
За мене секогаш се интересни, добри филмчиња бираат.

Abe ja I na imdb duvam..

Mislam deka moze Django I taka da se izgleda.
Sea palev ja laptop, pusti go I ti, I ke bide kako zaedno da go gledame. <3

Не гледам со друштво ради спојлери :cool:

Еднаш гледав филм со друштво и онака се си беше супер едно саат време кога на едиот му текна: а бееее ја овооој го имам гледанооооо...

И пред да си рекол спојлер алерт бап - крајот! :)

Ama korpa mi udri.. :(

Steta sto vo zivo nema kartoni, a? So drustvo striktno slash-eri, kade krajot voopsto ne e biten, nekad lubovni sranja ako imalo devojki I toa.
Inaku dobar si ti, moe drustvo koga mi preporacuva film so se krajot mi go preporacuvaat, za da ZNAM deka navistina vredi. :pos:

Sreka niedna preporaka ne vredi, stalno se nekoi novi so Statham I slicnite, pa se tera..
Zosto BAFTA gi smetam potceneti, dobri izbori za skoro sekoja sekcija, golemi iminja de, vo najmala raka.
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 06:56 ---
Торентот R5 од замунда го спушти од 1.4 гига?
т.е. овој Seven Psychopaths.2012.DVDRip.R5.XViD-TiCKLE.TiME?

Инаку, Hotel.Transylvania.2012.480p.WEBRip.XviD.AC3-PTpOWeR.
:D ова филмче баш го чекав.

Ako od vcera do denes ne go izgleda go ima bdrip, 480p brrip i 720p blyray veke na arena

Од овие што се номинирани за најдобар филм само еден имам гледано :cautious:

Аууууууууууу ненормална работа , за најдобар режисер го нема Тарантино .:mad::mad::mad: глупости

Од овие што се номинирани за најдобар филм само еден имам гледано :cautious:
Секоја година 2 максимум имам гледано и после следи фаза, симни-гледај по ред :D
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 15:08 ---
За Anne Hathaway сме сите во споредна женска така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom