Помош: Барам еден филм!

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
Македонски филм со василичари нешто беше мислам. Игор Џамбазов мислам глумеше го него. Како се вика филмов знае некој?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Македонски филм со василичари нешто беше мислам. Игор Џамбазов мислам глумеше го него. Како се вика филмов знае некој?
ноќ спроти свети василиј
на trackermk.com ми се чини едно време го гледав торентот

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кога и да видам дека некој пишал во темава ми текнува на скечов

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Одамна ми е гледан филмов и памтам само една сцена, која мислам некаде во првите 20тина минути беше.

Се случуваше на Алјаска ли, на Сибир ли, не е битно, само знам дека снегови имаше. Е сега во некој бункер мислам или такво нешто имаше луѓе. Во самата градба имаше и затвор, па имаше некој ескимец. И памтам еден од главниве ликови (незнам дали е еден главен лик или повеќе) поминуваше покрај ќелијата, а ескимецов плачеше и се тресеше и зема пиштол и си пукна во уста. Цела крв на ѕидот беше и дури и златниот заб.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Одамна ми е гледан филмов и памтам само една сцена, која мислам некаде во првите 20тина минути беше.

Се случуваше на Алјаска ли, на Сибир ли, не е битно, само знам дека снегови имаше. Е сега во некој бункер мислам или такво нешто имаше луѓе. Во самата градба имаше и затвор, па имаше некој ескимец. И памтам еден од главниве ликови (незнам дали е еден главен лик или повеќе) поминуваше покрај ќелијата, а ескимецов плачеше и се тресеше и зема пиштол и си пукна во уста. Цела крв на ѕидот беше и дури и златниот заб.
Овој е.

A

AnFem

Гостин
Филмов е стар повеќе од 15 години. Се работи за една дадилка, која оди во еден замок да чува две дечиња. На времето во тој замок (не се сеќавам како) умреле двајца млади љубовници, и сега духовите сеуште им живеат таму. Дадилкава ги гледа духовите и приметува и дека децата се однесуваат како нив, нормално, никој освен дадилката и децата не може да ги види. Бледи ми се сеќавањата за филмов, не знам ни како заврши.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
slusnav nekoj film cel film se desavalo v taxy so taksist seriski ubiec, nekoj neso okolu to ?
Треба овој да е: http://www.imdb.com/title/tt1937388/
Одличен филм. :)

____
Се работи за сериски филм. Пред 7-8 години на А1 го емитуваа. Двојца полицајци. Колата им беже жолта и тоа е се' што памтам.

Any clues? :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
Барам еден стар филм одамна емитуван на мтв . значи се секавам дека двајца роднини се заљубија многу и зивееја во една колиба на ридот, на крај се спуштија со санка по снег со намера да се убијат. е само таа цена ја паметам. Благодарам кајганџии форумџии филмаџии ;)
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 18:52 ---
Барам еден италјански филм, Главни улоги мајка и син ,синот беше геј ,па мајката го најми неговиот бивши за многу пари за да го поврати синот од моменталната негова врска.
Благодарам ако некој знае нека пише!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ај вака, филмов мислам дека беше Шпански, трилер.

Му прават атентат на претседателот, но тоа не бил тој туку неговиот двојник.

И филмов постојано го враќаат назад, за да се открие кој ја поставил бомбата.

Му текнуе на некој ?

O

ob1

Гостин
Ај вака, филмов мислам дека беше Шпански, трилер.

Му прават атентат на претседателот, но тоа не бил тој туку неговиот двојник.

И филмов постојано го враќаат назад, за да се открие кој ја поставил бомбата.

Му текнуе на некој ?
Мислам дека е овој!

Kajgana Shop

На врв Bottom