Помош: Барам еден филм!

O

ob1

Гостин
дечки еден постар филм со тинејџери нешто, на почетокот негде мислам треба да се разделат или да патува машкото некаде и имаат „секс за раздељак“, влага некој од врата и машкото се тркала зад кревет као бара некаква книга. Случајно некој дали му текнува?
Мислам дека е овој!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Серија е во прашање, ја бара една другарка па ако на некој му текнува:
na pocetokot ke go najdat eden tipac gol ko od majka roden
znaci tipov ke bide nekoj fenomen izglea
poso koa ke go najdat ne znae ni da zbori
i sve kako sho ke glea od lugjeto mn brzo ke uci
i da zbori i sve da prai
i ednas kniga da procita sve znae
i mn brzo prai sve
znaci moze za sekunda da procita kniga
sea primeri ti daam
poso ne se sekjavam bas
on izglea e nekoj si eksperiment
poso ke sakaat da im go zemat na lugjevo
poso oni izglea nesakajki ke go najdat
i ke go cuvaat

Ако некој има идеја за шо збори..... ?

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Пред некој месец го гледав трејлеров за филмов и одеше вака некако..
Еден батка имаше јака пушка и ги чекаше сите луѓе што се враќаат од иднината и одма ги убиваше. Ама на трејлеров ко шо видов не успеа еден да отепа па проблеми нешто .. Јаки глумци беа колку шо ми текнува. Некој да му е познат филмов. Би требало 2012 или 2013 да е..

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Пред некој месец го гледав трејлеров за филмов и одеше вака некако..
Еден батка имаше јака пушка и ги чекаше сите луѓе што се враќаат од иднината и одма ги убиваше. Ама на трејлеров ко шо видов не успеа еден да отепа па проблеми нешто .. Јаки глумци беа колку шо ми текнува. Некој да му е познат филмов. Би требало 2012 или 2013 да е..
Looper
п.с. сега баш го побарав на замунда,излезен е на добра снимка

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Серија е во прашање, ја бара една другарка па ако на некој му текнува:
na pocetokot ke go najdat eden tipac gol ko od majka roden
znaci tipov ke bide nekoj fenomen izglea
poso koa ke go najdat ne znae ni da zbori
i sve kako sho ke glea od lugjeto mn brzo ke uci
i da zbori i sve da prai
i ednas kniga da procita sve znae
i mn brzo prai sve
znaci moze za sekunda da procita kniga
sea primeri ti daam
poso ne se sekjavam bas
on izglea e nekoj si eksperiment
poso ke sakaat da im go zemat na lugjevo
poso oni izglea nesakajki ke go najdat
i ke go cuvaat

Ако некој има идеја за шо збори..... ?
Encino man да не е? Само што не е серија http://www.imdb.com/title/tt0104187/ :)

Член од
10 август 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Сега пред некое време пуштив телма и го загледав еден филм и ми се допадна и сега сакам целиот да го изгледам. Фимот бил почнат од 1 часот гледам на телма да видам ама друг е ставен во програмата. Филмот беше за едно дете Кели и другар му Барт..Ако го гледал некој нека кажи како се вика ?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
1
Ми треба помош за името на еден филм гледан ми е ама неможам да се сетам како му беше името содржинава му е нешто вака

Ко во постаро време еден крал имаше два сина и еднио не сакаше да се школува воено и го избрка од кралството на одење го начека беат му како го малтретира едно чупе и некако го турна од едни карпи овај падна ама некако презивеа ама лицето му било мн оштетено и носеше една маска после заедно со еден волшебник ќе сакаат да го покорат светот и овај помалиов брат ќе сака да ги запре па ќе се врати пак во дворецо на татко му кој ќе го најди во една од келиите и ќе го моли да го отепа ради грешката која ја направил не ми текнува на се отприлика вака некако беше ако го знај некој името ќе му бидам благодарен :D

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Ne sum siguren ali mislam deka glumec e bruce willis i zan klod van dam ili svarcenegr,znaci mozda i ne e nikoj od ovie 3ca,filmot mi e gledan pred 10tina godini.Znaci obleceni se vo portokalova obleka,i se kacuvaat u raketa,e sea koa trebaa da se vrakaat na zemjata 1 morase da ostani gore za da ostanatite se vratat..

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Ne sum siguren ali mislam deka glumec e bruce willis i zan klod van dam ili svarcenegr,znaci mozda i ne e nikoj od ovie 3ca,filmot mi e gledan pred 10tina godini.Znaci obleceni se vo portokalova obleka,i se kacuvaat u raketa,e sea koa trebaa da se vrakaat na zemjata 1 morase da ostani gore za da ostanatite se vratat..
ARMAGEDDON

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
барам еден филм како друштво млади идат во природа. и ги сретнува на почетокот еден овчар ама некако чуден е. и после ноќта ќе бидат нападнати од суштества некој и ќе бегаат. хорор е филмот.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
вака иде..
Сигурно е некој познат филм, почнува со луда вожња на ауди с4 ја гона Мерцедес џипови (исто како што почнува nfs the run) има зборуваат на француски и на англиски..
Овој избега од мерцедесиве дојдоа со хелихоптер го земаа и толку го гледав..
Знам дека не го објаснив многу ама го гледав цели 8 минути.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
барам еден филм знам дека беше хорор филмов знам дека имаше една цркина во филмов па она имаше секс со еден и едни ја пратеа ама цело време има некои мистериозни убиства така нешо беше знам дека во еден момент ке речи еден од нив damn she's fine а цело време е во шума некоја друштво

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
вака иде..
Сигурно е некој познат филм, почнува со луда вожња на ауди с4 ја гона Мерцедес џипови (исто како што почнува nfs the run) има зборуваат на француски и на англиски..
Овој избега од мерцедесиве дојдоа со хелихоптер го земаа и толку го гледав..
Знам дека не го објаснив многу ама го гледав цели 8 минути.
такси да не е?

Kajgana Shop

На врв Bottom