Помош: Барам еден филм!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Барам филм, комедија, со Џејсон Гигс (Џим од Американска Пита). Во една куќа имаа човек кој им беше заложник, као другариве негови го држеа, па он се противеше.

????????????

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Aj ako moze nekoj da mi kaze kako se vikase toj Francuskiot film so dvajca klosari koga cistat prozori na oblakoder. Edniot bese mnogu visok a drugiot mal i kelav. N a Telma go davaat mnogy...

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Пак јас,вака сеа никако не можам да се сеатм баарем на еден глумец во филмов ниту името знам само дека се одвиваше во средновековно време и ке пробам со некои сцени што посликовито да објаснам , незнам дали ке ги пишам редоследно но не би трабало да утнам многу.
-во почетокот еден човек се буди на една плажа и околу него гледа многу мртви тела , личи на масовно убиство . За кратко време ке дојдат некои луѓе и ке го земат со нив.Тие се едно племе што живее во едно селце од страните опкружено со дрвена ограда и на почетокот ке мислат дека човекот што го нашле е од противничкото племе и дека тие ги убиле сите луѓе на плажата . Но потоа он ќе ги придобие некако и ке стане еден од нив.Памтам една сцена кога ке убие мечка во една пештера и сите ке мислат дека мечката ги извршила убиствата.Но по некое време селото пак ќќе биде нападнато и ќе излезе дека всушнот виновникот е едно огромно чудовиште на кое потоа ке му прават една стапица(нешто беше како коцка од дрва а во неа имаше запаллива течност па кога ке влезе чудовиштето да го затворат внатре и да го запалат).Крајот мислам беше кога главниов лик ќе реши да остане со племето иако нешто чудно како вонземјани дојдоа да го земат.

Стварно на повеќе не ми текнува па доколку може некој нека помогне ;)

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
Пак јас,вака сеа никако не можам да се сеатм баарем на еден глумец во филмов ниту името знам само дека се одвиваше во средновековно време и ке пробам со некои сцени што посликовито да објаснам , незнам дали ке ги пишам редоследно но не би трабало да утнам многу.
-во почетокот еден човек се буди на една плажа и околу него гледа многу мртви тела , личи на масовно убиство . За кратко време ке дојдат некои луѓе и ке го земат со нив.Тие се едно племе што живее во едно селце од страните опкружено со дрвена ограда и на почетокот ке мислат дека човекот што го нашле е од противничкото племе и дека тие ги убиле сите луѓе на плажата . Но потоа он ќе ги придобие некако и ке стане еден од нив.Памтам една сцена кога ке убие мечка во една пештера и сите ке мислат дека мечката ги извршила убиствата.Но по некое време селото пак ќќе биде нападнато и ќе излезе дека всушнот виновникот е едно огромно чудовиште на кое потоа ке му прават една стапица(нешто беше како коцка од дрва а во неа имаше запаллива течност па кога ке влезе чудовиштето да го затворат внатре и да го запалат).Крајот мислам беше кога главниов лик ќе реши да остане со племето иако нешто чудно како вонземјани дојдоа да го земат.

Стварно на повеќе не ми текнува па доколку може некој нека помогне ;)
Најверојатно е овој Outlander

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Znaci edna familija igraat edna igra kako monopol i kako so tece igrata taka neso se desavaa nadvor, nekoj raboti,zivotni u grad idea od zooloska izegani i taka nekoj katastrofi...

Член од
29 август 2009
Мислења
50
Поени од реакции
9
Значи вака го барам филмот што го даваа пред една или две недели на сител мислам дека го даваа во недела.Само зна м дека се работеше за едно дете кое работи во кино и мислам дека една ден требаше да ги чува својот брат и сестраи тогаш почнуваат сите проблми. Мислам дека се викаше :Фантомот од .......(понатаму не ми текнува ).Не можам до пронајдам на интернет затоа ќе идам многу благодарен ако некој се сети на името.
Фала однапред :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
slusnav nekoj film cel film se desavalo v taxy so taksist seriski ubiec, nekoj neso okolu to ?

B

Beck's

Гостин
Baram eden postar film od 90' go imam gledano kako dete. Glavniot lik (ne mi teknuva dali pozitivniot ili negativniot se vikase Joshua). Golem del od filmot se odviva na nekoja planina so motori taka neso. Udel na filmot imase i edna stara baba koja celo vreme sedese na stolce i mislam na krajot izleze deka taa bila glavnata na negativcite. Omilen film mi e do den denes, a nikako da go najdam. I da ne mi se sekavaat mnogu delovi od filmot zatoa mi e tesko da go objasnam:(

Kajgana Shop

На врв Bottom