Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Очигледно бев ироничен и алудирав на трансферот на Коатес-Мирин. Дајте Џонсон да го позајмиме и да купиме нов десен бек....:facepalm: Ах бе деца бе :tapp:

Batali toa...kazi so pecurki koristis!

Од оние Супер Марио шо ги зема. Помислив дека ако земам такви ќе можам и јас бомби да фрлам ама ништо
Pa nemas aJrodrom za bombi be Alkaedo???!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Или ја не се замарам толку многу или ова е најтивкиот трансфер период за нас у поглед на шпекулации..ги нема листите од 30ина имиња со кои не поврзуваат :icon_lol:

Почнаа да го тролаат Торес сите, БА 2 комада за 60 минути.. Торес за 30 натпревари:pos:

Почнаа да го тролаат Торес сите, БА 2 комада за 60 минути.. Торес за 30 натпревари:pos:
не ми е само јасно, зашо ние не го зедовме ба за 8 милиони, туку фрливме 12 милиони за стариџ?
ако го земевме ба, ќе имавме есктра класа напаѓач за ефтини пари, а и ќе ни останеа некаде околу 4 милиони за уште еден бек ап напаѓач и нешто ситно за Rosemberg и Divider да појдат и да ја издриблаат утре газдраицава на мансфилд :D

не ми е само јасно, зашо ние не го зедовме ба за 8 милиони, туку фрливме 12 милиони за стариџ?
ако го земевме ба, ќе имавме есктра класа напаѓач за ефтини пари, а и ќе ни останеа некаде околу 4 милиони за уште еден бек ап напаѓач и нешто ситно за Rosemberg и Divider да појдат и да ја издриблаат утре газдраицава на мансфилд :D

Ne go zemavme zatoa sto toj nejkese kaj nas!
Ednostavno e!

Ne go zemavme zatoa sto toj nejkese kaj nas!
Ednostavno e!

Не знаеме ни дали неќел..
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 18:13 ---

Да го имавме Рафа ќе го имавме и БА ама пошто го имаме Роџо ќе го имаме ИНС..

Ба играше после 24 часа од кога дојде во Челзи ..ќе видиме утре дал нашиов велемајстор ќе го пушти Стариџ или ќе ми го одмара за курташак..

Не знаеме ни дали неќел..
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 18:13 ---

Да го имавме Рафа ќе го имавме и БА ама пошто го имаме Роџо ќе го имаме ИНС..

Ба играше после 24 часа од кога дојде во Челзи ..ќе видиме утре дал нашиов велемајстор ќе го пушти Стариџ или ќе ми го одмара за курташак..
Рано е за Стариџ :coffee: Чекај сега кон Март негде ќе добие шанса
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 18:15 ---
32946508.jpg

А зошто па да игра Стариџ утре?

Како бе брат зашто.. му требаат натпревари а кога ќе се уклопи т.е ќе ги осети соиграчите ако не против 5-то лигашов..ваљда нема против Манчестер да ми го уиграваат.. уствари ништо нема да биде чудно више..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom