Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слобода на говор.![]()

Со вакви тези печен си за пред парламент (на Рекорд) во Скопје.![]()

У фан клуб: КПР. Ќе никне и таков за 3-4 сезони...

Ако му стане директен конкурент за титула на Јунајтед, не гледам причина зошто фан на Ливерпул да не би го направил тоаE таков баш нема да никне. Освен некој фан на друг клуб не го отвори.![]()

ФА своето, Челзи своето. Не знам дали на следниве три, ама на 1-2 дуели треба да има сопка за Јунајтед од ФА. Ако Челзи не искористи, јебига, значи не ни заслужува врв.Ама за тоа треба и Челзи да ги тепа наредните 3 плус заостанатата.
Сити гостува на Сандерленд и Норич, а дома со Стоук.
Јунајтед дома со Њукасл и ВБА, гости со Виган.
Челзи гостува на Норич и Евертон, дома со КПР.
Моја прогноза: Јунајтед ги тепа трите, а Сити и Челзи кикснуваат една.
Реално нема тим за титула Челзи годинава. Кажав пред сезоната шо мислам за нив, само Сити е за никаде сезонава, па моментално повеќе ми оди на борба за второ Челзи-Сити, отколку доближување до Јунајтед. Ама и лани изглеаше дека на 5 кола пред крај Јунајтед 95 посто ќе ја осови титулата, па знаеме што се случи...ФА своето, Челзи своето. Не знам дали на следниве три, ама на 1-2 дуели треба да има сопка за Јунајтед од ФА. Ако Челзи не искористи, јебига, значи не ни заслужува врв.
Секако дека нема, ама мора да му се дај шанса за доброто на ЕПЛ.Реално нема тим за титула Челзи годинава. Кажав пред сезоната шо мислам за нив, само Сити е за никаде сезонава, па моментално повеќе ми оди на борба за второ Челзи-Сити, отколку доближување до Јунајтед. Ама и лани изглеаше дека на 5 кола пред крај Јунајтед 95 посто ќе ја осови титулата, па знаеме што се случи...
Касниш со веста.Едгар Давидс менаџер на Барнет станал![]()