Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
E таков баш нема да никне. Освен некој фан на друг клуб не го отвори. :)
Ако му стане директен конкурент за титула на Јунајтед, не гледам причина зошто фан на Ливерпул да не би го направил тоа :D

Mikel,risking his life...:icon_lol:

12588_522575681106144_56783713_n.jpg

Ама за тоа треба и Челзи да ги тепа наредните 3 плус заостанатата.
Сити гостува на Сандерленд и Норич, а дома со Стоук.
Јунајтед дома со Њукасл и ВБА, гости со Виган.
Челзи гостува на Норич и Евертон, дома со КПР.
Моја прогноза: Јунајтед ги тепа трите, а Сити и Челзи кикснуваат една.
ФА своето, Челзи своето. Не знам дали на следниве три, ама на 1-2 дуели треба да има сопка за Јунајтед од ФА. Ако Челзи не искористи, јебига, значи не ни заслужува врв.

Дајте некоја статистика за сите тимови кој се повредени и слично ;)

ФА своето, Челзи своето. Не знам дали на следниве три, ама на 1-2 дуели треба да има сопка за Јунајтед од ФА. Ако Челзи не искористи, јебига, значи не ни заслужува врв.
Реално нема тим за титула Челзи годинава. Кажав пред сезоната шо мислам за нив, само Сити е за никаде сезонава, па моментално повеќе ми оди на борба за второ Челзи-Сити, отколку доближување до Јунајтед. Ама и лани изглеаше дека на 5 кола пред крај Јунајтед 95 посто ќе ја осови титулата, па знаеме што се случи...

Реално нема тим за титула Челзи годинава. Кажав пред сезоната шо мислам за нив, само Сити е за никаде сезонава, па моментално повеќе ми оди на борба за второ Челзи-Сити, отколку доближување до Јунајтед. Ама и лани изглеаше дека на 5 кола пред крај Јунајтед 95 посто ќе ја осови титулата, па знаеме што се случи...
Секако дека нема, ама мора да му се дај шанса за доброто на ЕПЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom