Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Тачно! Фалкао ќе го земиме бе, шо се секирате. :P

Иначе биваше ли пак да играме кога сум на школо, пу у пм....а бељата е што треба 6ти да одговарам....
Не одговарај бе, гајле ти е :D
Јас на колоквиум сум :(
--- надополнето: 25 декември 2012 во 11:22 ---
Мене ми е ок Волкот како играч ама на нас ни треба класичен напаѓач а Волкот не е таков.
Ќе сакаат Стариџ да го заменат со друг англичанец. Нека дојде, ама може само опција за ротација да биде. Неможе да биде втор напаѓач.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
"The Blues haven't won on Boxing Day since 2008 when we beat West Brom 2-0 at Stamford Bridge. Our last away win on 26 December was 13 years ago when a brace from Tore Andre Flo defeated Southampton at their old ground The Dell."

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Луиз добро се снаоѓа на новата позиција, но според мене малку е дезориентиран т.е позиционирањето не му е баш најдобро, но тоа не е проблем бидејќи не е неговата „природна“ позиција, се со тек на време. ;)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Taта Мата :cool:Колку е потапа играта со Микел само , ваљда нема да се бранат сеа во второ , еден брз гол и си земеме 3 бода.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Луиз кај и да е ќе го стават и плејмејкер заедно со Мата и Хазард :) А не ме чуди ни шпиц да заигра ако се повреди дрвото :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мата :):)
Луиз супер игра на новава позиција како DM.Мислам дека треба да се земе уште еден централен летово,а Луиз да продолжи постојано да си игра на позицијава..
Дека ке игра 10Х подобро како DM зборам уште од кога го земавме во 2010та.. Тука далеку подобро ке се искористи неговиот потенцијал и талент..

Kajgana Shop

На врв Bottom