Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Лампард е најдобриот стрелец во историјата на Челзи ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Челзи без Микел дава 12 гола на само 2 утакмици одиграни.

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
o_O
Боби Тамблинг и Кери Диксон...
Уште 12 му фалат на Лампард.

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3196-dragi-djede.html :D
'I stilI have a lot in me to go' - Lampard vows to prove his worth to Chelsea

The 34-year-old made his 500th league start for the Blues against Aston Villa and became the club's all time leading goalscorer in the top division with a second-half strike

Lampard celebrated his 500th Premier League start with his 190th Chelsea goal, becoming Chelsea's all time leading goalscorer in the top division in the process, overtaking club legend Bobby Tambling in the process.

"It means I'm old!" he joked after the game.

"It means alot, the starts are great, I've been very fortunate to play for a great club. The managers I've had, the team-mates I've had around me, I'm very proud of that.

"The goals record as well, to beat such a great man such as Bobby Tambling, he's a legend and a lovely bloke."

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Едно прашање да ми одговори кој знае, дали заминувањето на Старич во Ливерпул, отвора простор за доаѓање на Волкот во Челзи? , имате ли некои информации или шпекулации?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Едно прашање да ми одговори кој знае, дали заминувањето на Старич во Ливерпул, отвора простор за доаѓање на Волкот во Челзи? , имате ли некои информации или шпекулации?
Нормално отвара простор пошто ни фали играч сега :D
Нема некои јаки шпекулации во главном истото што го има кај вас го има и кај нас како шпекулација ништо сериозно во моментов.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Само Волкот ако се земе ништо не правиме. Мора уште еден.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене ми е ок Волкот како играч ама на нас ни треба класичен напаѓач а Волкот не е таков.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Тачно! Фалкао ќе го земиме бе, шо се секирате. :P

Иначе биваше ли пак да играме кога сум на школо, пу у пм....а бељата е што треба 6ти да одговарам....

Kajgana Shop

На врв Bottom