Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
На меил праќајте им, јас им пратив.
Зошто го направија ова со музичките програми. VH1 е глупава, не е тоа што беше, Ем Ти Ви ставиле некоја руска синхронзиирана и наместо спотови даваат серии и емисии синхронзиирани на руски.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Тогаш, пишав и јас. За NAT GEO WILD, се надевам ќе средат.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Кога се јавувам или им праќам меил, ми одговараат Ќе пренесеме. И никогаш ништо не е средено. Да се немало музички канал :facepalm:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Кога се јавувам или им праќам меил, ми одговараат Ќе пренесеме. И никогаш ништо не е средено. Да се немало музички канал :facepalm:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
3
Музички канали во дигиталната имаш колку ти душа сака, можеш да слушаш и гледаш буквално се;) : Balkanika, MTV Hits, MTV Rock, MTV Dance, VH-1, VH-1 Classic, DM sat, KCN 2 Music, OTV Valentino, KCN 3 Svet Plus, Chart Show, Bliss TV, Flava TV, Scuzz TV, The Vault TV, MEZZO TV, FAN TV, Planeta HD.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Aма не ми е јасно тоа, треба да им купам ресивер? Имам ЛЦД , ама не знам дали треба ресивер?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Ништо, и Дискавери ја нема, едино Da Vinchi Learning ја гледам, History Channel и E! . Сето друго е срање, и на VH1 нон стоп се вртат едните те исти песни, некое ново комерцијално срање, а регуларната VH1 што ја има на Близу си држи до некој стандард колку-толку. Немаат ни страна на Фб да се пожалам :facepalm:
Твојата критика вроди со плод ,денес во Штип ја заменија онаа полската VH 1 со VH 1 Adria (y)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
3
Aма не ми е јасно тоа, треба да им купам ресивер? Имам ЛЦД , ама не знам дали треба ресивер?
Генерално моделите на LCD TV произведени последниве 2-3 години се со вграден DVB-C тјунер со кој може да се следат дигиталните кабловски канали. Во зависност од моделот што го имаш види во опции дали може да скенираш DTV (сигурно пишува нешто во упатството на телевизорот, за начинот на скенирање и дали подржува DVB-C).
Фреквенциите ги имаш на официјалниот сајт на Телекабел.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Eве го меилот
telekabel@telekabel.com.mk

Секогаш ист одговор. И што направиле ако ја ставиле ХРТ 3, програмата е предосадна. Нека стават некој од хрватските Дома, Нова, РТЛ, а не ХРТ 3 или ХРТ 4.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Да, но друго е на телевизор и не за џабе плаќаме кабловска, за да ни ги задоволат барањата.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
3
SPORT KLUB PRIME, DISCOVERY, ANIMAL PLANET, DISCOVERY TRAVEL&LIVING БЕЗ ДОПЛАТА НА ТЕЛЕКАБЕЛ од 01.01.2013 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:БРАВО !!!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Истите програми ги имаше , само ги враќат назад .. без Prime ..

Kajgana Shop

На врв Bottom