Музички канали во дигиталната имаш колку ти душа сака, можеш да слушаш и гледаш буквално се : Balkanika, MTV Hits, MTV Rock, MTV Dance, VH-1, VH-1 Classic, DM sat, KCN 2 Music, OTV Valentino, KCN 3 Svet Plus, Chart Show, Bliss TV, Flava TV, Scuzz TV, The Vault TV, MEZZO TV, FAN TV, Planeta HD.Кога се јавувам или им праќам меил, ми одговараат Ќе пренесеме. И никогаш ништо не е средено. Да се немало музички канал
Твојата критика вроди со плод ,денес во Штип ја заменија онаа полската VH 1 со VH 1 AdriaНишто, и Дискавери ја нема, едино Da Vinchi Learning ја гледам, History Channel и E! . Сето друго е срање, и на VH1 нон стоп се вртат едните те исти песни, некое ново комерцијално срање, а регуларната VH1 што ја има на Близу си држи до некој стандард колку-толку. Немаат ни страна на Фб да се пожалам
Генерално моделите на LCD TV произведени последниве 2-3 години се со вграден DVB-C тјунер со кој може да се следат дигиталните кабловски канали. Во зависност од моделот што го имаш види во опции дали може да скенираш DTV (сигурно пишува нешто во упатството на телевизорот, за начинот на скенирање и дали подржува DVB-C).Aма не ми е јасно тоа, треба да им купам ресивер? Имам ЛЦД , ама не знам дали треба ресивер?
а на кој мејл им праќашКога се јавувам или им праќам меил, ми одговараат Ќе пренесеме. И никогаш ништо не е средено. Да се немало музички канал
Nova, екслузивно кај мене: http://mkpredavatel.com/?p=3180Eве го меилот
telekabel@telekabel.com.mk
Секогаш ист одговор. И што направиле ако ја ставиле ХРТ 3, програмата е предосадна. Нека стават некој од хрватските Дома, Нова, РТЛ, а не ХРТ 3 или ХРТ 4.
Да, и во Велес ја пуштија Конечно саглам музика слушав денес.Твојата критика вроди со плод ,денес во Штип ја заменија онаа полската VH 1 со VH 1 Adria