- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Чекај, нели во 16та минута се пее Онли уан Ди Матео? Поради бројот што го има носено....Да, во 16та минута, стандард секој меч. И после 16та минута по малце.
Чекај, нели во 16та минута се пее Онли уан Ди Матео? Поради бројот што го има носено....Да, во 16та минута, стандард секој меч. И после 16та минута по малце.
Јас не сум ни слушнал баш песни против Рафа. Може грешам.Чекај, нели во 16та минута се пее Онли уан Ди Матео? Поради бројот што го има носено....
Брат...првите 2 натпревари Фет Спениш Вејтер ечеше на мостот....можеби не толку многу како што идеше на Ди Матео ама или едната или другата зошто со ист ритам идат....им се уклопијаЈас не сум ни слушнал баш песни против Рафа. Може грешам.
Можда. Како и да е, ако престанат песни да пеат за него не значи дека почнале да го поддржуваат. Нејќат да си трошат време на песни против Рафа.Брат...првите 2 натпревари Фет Спениш Вејтер ечеше на мостот....можеби не толку многу како што идеше на Ди Матео ама или едната или другата зошто со ист ритам идат....им се уклопијахахаха
Да се одмори малце Кол требаdragonsky
Бертранд, никако. Ми оди на живци, како изгубен германец е (не знам од кај се изгубени германците, ама така викаат)... Дефинитивно ако си оди Кол, мораме добар лев бек да си најдеме.
Пиазон треба да добива повеќе шанса. Барем во куповите.
Марин треба да го видиме, немаше доволна минутажа досега, веројатно Бенитез мисли дека уште не е спремен доволно, па не го форсира толку.
П.С. Одлична игра вчера, lookin' forward за мечот со Норич.
Рачунај го догодина според мене некаде од фебруари може да се врати во првите 11Тери кога ке почне да игра ??
![]()
Гарант на менаџер ти растура затоа вака го бранишPeja989
И гледам овоа дрвово пак дало гол.И тоа за отварање на резултат.И тоа не беше на празен гол. А бееее..... дрво !! Само со послаби екипи дава голови.
Наместо да дава само на 3-4 утакмици у сезона голови овој против Вила ќе давал голови...а бе....
Сега станав менаџер на ФИФА на ЊуКасл и го земав за 20мил. и ми се повреди на 7неделиГарант на менаџер ти растура затоа вака го браниш)) кај мене ни на тоа не го биваше па го ставив во резерви
)))