Фан Клуб: Челзи

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не сум ни слушнал баш песни против Рафа. Може грешам.
Брат...првите 2 натпревари Фет Спениш Вејтер ечеше на мостот....можеби не толку многу како што идеше на Ди Матео ама или едната или другата зошто со ист ритам идат....им се уклопија :) хахаха

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Peja989 Да за РДМ се пее тогаш ваљда тоа членот го смета како анти Рафа песна а и не е далеку од вистина.

Значи вака:

Цел тим: :cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Пиазон: :cuc::cuc::cuc:
Пеналот на Пиазон::place::place::place::place::place:
Рафа-OUT

И гледам овоа дрвово пак дало гол.И тоа за отварање на резултат.И тоа не беше на празен гол. А бееее..... дрво !! Само со послаби екипи дава голови.
Наместо да дава само на 3-4 утакмици у сезона голови овој против Вила ќе давал голови...а бе....

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Брат...првите 2 натпревари Фет Спениш Вејтер ечеше на мостот....можеби не толку многу како што идеше на Ди Матео ама или едната или другата зошто со ист ритам идат....им се уклопија :) хахаха
Можда. Како и да е, ако престанат песни да пеат за него не значи дека почнале да го поддржуваат. Нејќат да си трошат време на песни против Рафа. :P

бтв, би требало да не даваат за ~15 мин на СК+. Прееска неможев убаво да гледам, а после 70та ич не гледав па сега ќе си ја изгледам на мира. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А да и заборавив да спомнам зошто Марин не играше??

За следнава сакам нешто во овој стил да биде тимот:

Чех​
Бертранд(ако не е повреден)-Кејхил-Ивановиќ-Азпи​
Микел-Рамирес​
Хазард-Оскар-Марин
Торес​

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Све беше сјајно денеска ми се исполни душата......Лампард легенда каков гол ....и Луиз уффф :cool:

Само Пиазон да го дадеше пеналот...:place:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
dragonsky
Бертранд, никако. Ми оди на живци, како изгубен германец е (не знам од кај се изгубени германците, ама така викаат :ROFLMAO:)... Дефинитивно ако си оди Кол, мораме добар лев бек да си најдеме.
Пиазон треба да добива повеќе шанса. Барем во куповите.
Марин треба да го видиме, немаше доволна минутажа досега, веројатно Бенитез мисли дека уште не е спремен доволно, па не го форсира толку.

П.С. Одлична игра вчера, lookin' forward за мечот со Норич.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
dragonsky
Бертранд, никако. Ми оди на живци, како изгубен германец е (не знам од кај се изгубени германците, ама така викаат :ROFLMAO:)... Дефинитивно ако си оди Кол, мораме добар лев бек да си најдеме.
Пиазон треба да добива повеќе шанса. Барем во куповите.
Марин треба да го видиме, немаше доволна минутажа досега, веројатно Бенитез мисли дека уште не е спремен доволно, па не го форсира толку.

П.С. Одлична игра вчера, lookin' forward за мечот со Норич.
Да се одмори малце Кол треба :). Пиазон треба да добива повеќе шанса од клупа на повеќе мечеви има иднина :)
--- надополнето: 24 декември 2012 во 00:40 ---

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Peja989
И гледам овоа дрвово пак дало гол.И тоа за отварање на резултат.И тоа не беше на празен гол. А бееее..... дрво !! Само со послаби екипи дава голови.
Наместо да дава само на 3-4 утакмици у сезона голови овој против Вила ќе давал голови...а бе....
Гарант на менаџер ти растура затоа вака го браниш :))) кај мене ни на тоа не го биваше па го ставив во резерви :))))

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Гарант на менаџер ти растура затоа вака го браниш :))) кај мене ни на тоа не го биваше па го ставив во резерви :))))
Сега станав менаџер на ФИФА на ЊуКасл и го земав за 20мил. и ми се повреди на 7недели :ROFLMAO:

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Им се истурија на Астон Вила лечат комплекси и фрустрации сироти тие од Мостот заминаа истрауматизирани :D

А сега да продолжиме со редно беше убави вести на темава

1)Chelsea become the first team to have 7 different goal scorers in a single match in the PL
2) Today was the first time in top flight history that Aston Villa concede 8 goals.
3) Lampard becomes only the 4th player to have 500 premiere league starts.
4) Lampard became Chelsea's all time top scorer in the top division with 130 goals.
5) 8-0 is the biggest result to ever be recorded in this fixture.

Kajgana Shop

На врв Bottom