А1 Македонија

Ги имаш линковите во претходниот пост, кликни таму кај што пишува вип екстра и вип екстра с ;)

Грешка си друже.Даваат само 100мб а на сајтот подоле пишува дека за 200 ден плус можеш да си активираш и 1гига интернет и да имаш можност да си земеш (демек) поефтин телефон.Педерска работа кога конкуренцијата нуди доста повеќе интернет овие уште па и сакаат да наплатат за 1гига нет 200 денари.Со еден збор невиден грабеж :mad:

Грешка си друже.Даваат само 100мб а на сајтот подоле пишува дека за 200 ден плус можеш да си активираш и 1гига интернет и да имаш можност да си земеш (демек) поефтин телефон.Педерска работа кога конкуренцијата нуди доста повеќе интернет овие уште па и сакаат да наплатат за 1гига нет 200 денари.Со еден збор невиден грабеж :mad:
Видов и јас, вчера пишуваше нешто друго :mad:

Да само 100 мб интернет е во пакетот, прашав во салин, не може да се споредат со 5 гига од ONE.

Море матер да им еб*м на сите, што е со цените на телефоните бе, не само VIP, сите оператори се занасаат :mad:

И јас се чудам истото друже...ама ВИП посебно. Кај имаат смешен избор од 8 телефони се на се, па и кренале цени до небо.

Како да проверам колку имам останато кредит?

Пиши на 140100 status
Ми враќаат дека имам 500 активни минуи кои важат до 25.12.2012 ама јас сакам да видам колку имам уште кредит (дека пред да активирам имав негде околу 300 денари кредит)

Ми враќаат дека имам 500 активни минуи кои важат до 25.12.2012 ама јас сакам да видам колку имам уште кредит (дека пред да активирам имав негде околу 300 денари кредит)
хммм тогаш на 140700 status би требало

Абе ВИП го редизајнирале сајот изглеа.... Ај аирлија.
Подобро изгледа (до душа скоро се ќе изгледаше подобро од прошлиот)....

Вака,ми стигна ваучер од 4,000,попуст за нов телефон при обновување на договорот.Е сега,планирам уште еден друг број од припејд,да направам договор да го префрлам на постпејд,па дали може наместо 2 телефони,да земам 1 кој ќе има поголема вредност,а и да го искористам и ваучерот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom