А1 Македонија

Па многу јасно дека ќе ги покачат цените на телефоните за М кога воведоа екстра понуда за оваа тарифа што да не очекувате да бидат за 0 ден или 500 ден. ЛГ беше 500 ден а сега е 2500, водафон 500 сега 2000....
100 мб интерент и 100 смс ццц :pos:
Не вреди да се дава 2000 ден плус 24 месеци по 500 за еден глуп ЛГ или Смарт 2.
Oне е тешка измама може да се воспоставуваат само 200 повици за секој е 2.5 ден после тоа е 5.9 ден. Така да не врeдат овие 5000 мин се само за да се излажат а никој не ги чита малите букви под промоцијата. ;)

Па многу јасно дека ќе ги покачат цените на телефоните за М кога воведоа екстра понуда за оваа тарифа што да не очекувате да бидат за 0 ден или 500 ден. ЛГ беше 500 ден а сега е 2500, водафон 500 сега 2000....
100 мб интерент и 100 смс ццц :pos:
Очекувам да оговорат на понудата на ОНЕ и да ги намалат цените. Затоа што не вреди да се дава 2000 ден плус 24 месеци по 500 за еден глуп ЛГ или Смарт 2.

Е па затоа тие со ефтини тарифи нека не се избрзуваат сега да си ги продолжуваат договорите туку нека си почекаат неколку месеци додека не им пројде ова лудило на овие од вип. Нека си одат месец за месец наместо сега да си ги обновуваат договорите и решен проблем.

Е па затоа тие со ефтини тарифи нека не се избрзуваат сега да си ги продолжуваат договорите туку нека си почекаат неколку месеци додека не им пројде ова лудило на овие од вип. Нека си одат месец за месец наместо сега да си ги обновуваат договорите и решен проблем.
Нема да им пројде лудилото. Ќе пуштат некој добар телефон за 0 ден само во М тарифа и ќе го има во ограничени количини. Штом HTC desire Х држи цена и покрај конкуренцијата од ONE X и ONE S а на старо гo има за 5000 ден со гаранција кој е будала да им даде 8000-10.000 за М тарифа.
ВИП понуда во Србија a имаат и опција телефоните да се купуваат на рати преку сметката.
12-(Decembar)-Vip-ekomotivacija-traje-i-tokom-praznika---HW-srb.jpg

Internetot koj go dobivate besplatno, ne e ogranichen. Moze da surfate besplatno cel mesec, no kje bidete izvesteni preku SMS poraka koga brzinata na internet soobrakjajot ke se namali (na 64 kbps za upload i download).

И како сега јас да знам колку сообраќај имам на располагање ? Може ќе им текне после 50 мегабајти да ми пратат порака дека брзината ми е намалена...

И како сега јас да знам колку сообраќај имам на располагање ? Може ќе им текне после 50 мегабајти да ми пратат порака дека брзината ми е намалена...
На 100 мега ќе ти намалат ако си на без пари интернет.

На 100 мега ќе ти намалат ако си на без пари интернет.
И сеа испаѓа дека и ние шо не сме на оваа тарифава каде што се' е по 1000(минути, смс, мегабајти), имаме навистина бесплатен интернет, и по надминувањето на 100 мега ???

И сеа испаѓа дека и ние шо не сме на оваа тарифава каде што се' е по 1000(минути, смс, мегабајти), имаме навистина бесплатен интернет, и по надминувањето на 100 мега ???
Ако си на роденденска тарифа, имаш 1000 минути, пораки и мегабајти. Значи имаш интернет 1000 мегабајти, откако ќе ги потрошиш тие ти се намалува брзината. Немаш само 100, или дополнителни 100. Значи си имаш само 1000.

Ако си на роденденска тарифа, имаш 1000 минути, пораки и мегабајти. Значи имаш интернет 1000 мегабајти, откако ќе ги потрошиш тие ти се намалува брзината. Немаш само 100, или дополнителни 100. Значи си имаш само 1000.
Слабо се разбираме друже XD
Јас имам 2000 минути кон вип, 200 кон другите мрежи, пораки и интернет немам.
Е сега, ова што им е: СИТЕ СМЕ ОНЛАЈН, нели даваат по 100 мега месечно. Дали е некоја дубара, за по надминувањето на тие 100 мега да ми цица од сметка ?

Слабо се разбираме друже XD
Јас имам 2000 минути кон вип, 200 кон другите мрежи, пораки и интернет немам.
Е сега, ова што им е: СИТЕ СМЕ ОНЛАЈН, нели даваат по 100 мега месечно. Дали е некоја дубара, за по надминувањето на тие 100 мега да ми цица од сметка ?
Очигледно погрешно сум те разбрал, не ти зема ништо од сметка. После 100-те мега ти паѓа на 64/64 брзина. Тиња е, знам, ама гага е. :P

Се е супер со Вип, уште да можев да си го конектирам интернетот некако... :(

И btw, навистина, како се исклучува вип секретарка?

Се е супер со Вип, уште да можев да си го конектирам интернетот некако... :(

И btw, навистина, како се исклучува вип секретарка?
Јави се на 0771234 и контактирајго операторот, можеби имаш ставено забрана за користење на Мобиле Нетворк. Само ќе ти ја тргнат забраната и ... фурај!
Патем отвори си (ако веќе немаш) онлајн преглед на сметката ( со тоа лесно можеш да го контролираш целиот сообраќај на твојот тел.)

ДАЛИ И КАЈ ВАС ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦ ДЕНА ИНТЕРНЕТОТ Е СРАЊЕ?

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

dobar e internetot kaj mene poz

Во Кавадарци последниот месец одкога почнаа да даваат интернет на сите катастрофа е, 3G скоро и да нема. Не е само кајмене кај сите е вака.

Одсекогаш сум ги бранел VIP пошто имаат најдобри цени ама вака ништо не правиме.

Не е работа ако имаш капацитет за 10000 корисници во еден предел да закачиш 30000.

Џабе не викаат - лаком газ трагедија.

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Некој да не знае како да уклучам интернет на HTC WILDFIRE.Пробам милион начини (reset to default,разни конфигурации...)и пак ми изелегува conection failed.иначе тел е на вип мрежа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom